• Mahy

    Vinterbrudar - 2012

    Red skrev 2011-11-12 19:58:43 följande:
    Gud vad ni har skrivit det senaste dygnet Glad!

    Pärlan01: Jättefin klänning! Sitter ju perfekt på dig, förstår att du är nöjd över att ha gått ned något kilo, det hoppas jag också på...

    Januaribrud: Tack för infon om Vann! Jag och mamma åker ju på spa då och då, och har provat det flesta i södra sverige samt Selma Lagerlöf i Sunne. Så det är roligt att prova något nytt och har hört mycket gott om Vann.  
    Annixa: Man bör inte göra ansiktsbehanling för nära inpå, man blir ju lite röd av portömningen. Jag gör det två gånger om året på samma ställe och vet att mitt ansikte "hämtar sig" ganska snabbt, så jag ska göra det en vecka innan.

    Mahy: Roligt med en pappa som bryr sig om din solbränna Skrattande Jag är alltid blekast av alla, rödhårig som man är, så jag kör på det på min bröllopsdag också så gästerna känner igen mig hahaha!
    haha min far bryr sig om mycket....han är smått utseende fixad....Mannen som inte ätit på¨10 år :) Att jag inte har ätstörningar är mirakel :) Men han är världens bästa pappa :)
  • Mahy


    Nu är inte detta en asbra bild, Men det är spets på hela,  och min byst är inte så stor (tyvärr?) och klänningen är två storlekar för stor, Så tänk er än mycket smalare midja, mindre byst :)
  • Mahy
    Red skrev 2011-11-13 09:37:46 följande:
    Jättefin klänning! Såg på bilden på länken också och där verkar den vara väldigt fin i ryggen, jag gillar när de är lite djupare där. 
    Tack! Jo jag är nöjd, jag ville ha antingen knappar eller snörning :) Enda jag är oroad över är vad man ska ha för BH! Känns ju inte som jag kan ha en vanlig!

    Btw Jag mejlade Kronbruden.se i fredags :)och hon ska göra en krona till mig! Jag är så glad hon är så duktig!!!
  • Mahy
    Red skrev 2011-11-13 17:09:56 följande:
    Min är också djup i ryggen, och jag hittade en Calvin Klein -bh på twillfit som funkade. Expediten sade att de sålt den till många brudar Glad Men det lutat åt att jag inte har någon bh alls. Som det var sist jag provade klänningen fick den inte rikigt plats, och jag har små bröst så det spelar ingen roll. Klänningen är så fast i sig så allt sitter där det ska ändå Flört
    Jag får nog ta med en bild på ryggen och sedan ta med och fråga!

    För mig beror det lite på hur mycket de kan sy in bysten på mig...Den är ju för stor för mig, och kan de sy in de ordentligt så behöver jag ingen bh för den är som på din rätt fast, :) Men bättre att jag har en BH om det inte skulle passa!

    Vi var och provade vår meny i lördags! Åhhh så gott det var!!! Vi är så nöjda!!!

    Har ni varit och provat er än?
  • Mahy
    Red skrev 2011-11-14 10:11:58 följande:
    Vad roligt! Fick ni äta en hel middag eller små smakportioner? Vi har inte provat vår ännu, kan faktiskt inte bestäma om jag vill eller ej! Risken är ju att man tycker det är supergott på provsmakningen, och sedan blir besviken om det inte blir exakt likadant. Lite som med provuppsättning av håret..
    Vi fick äta en hel middag :) Det var verkligen jättegott! Var proppmätt efteråt :) Jag förstår vad du menar, det är jättetråkigt om det är sämre än vad de erbjöd vid provningen...Men jag undrar om man verkligen kommer njuta av maten ändå? Eller så är man så hungrig för att man var så nervös innan att man är vrålhungrig och vad smakar inte gått då :) (jag känner mig sj)
    Januaribrud skrev 2011-11-14 10:24:00 följande:
    Åh jag är så glad! Fick precis ett samtal från guldsmeden jag har pratat med. Han gav mig ett pris på 5500kr för min vigselring. Ringen jag har inspirerats av och som jag hittade i butik kostade 8000kr. Nu får jag en unik ring som jag har ritat själv, anpassad efter min förlovningsring och med en något större sten till ett lägre pris. I priset ingår även gravyr och pusning av våra förlovningsringar. Kan inte bli mycket bättre
    Grattis till riingen vad kul! Här verkar allt bara bli dyrare hela tiden...Suck....Du får lägga upp en bild sen!

    är det nån som vill ta över min c-uppsats...Börjar bli trött på den...suck....!!!! Hur kommer det sig att hur kul ett ämnde först verkar lyckas det alltid bli tråkigt till slut!!
  • Mahy
    Red skrev 2011-11-14 14:51:39 följande:
    Haha, kämpa på bara! Skall den lämnas in i år? Jag är också färdig med min sedan några år tillbaka, så aldrig mer :)
    Japp den ska vara inne i mitten av december....suck....jag har skrivit 12 sidor förundersökning, så nu är det väl bara en ca 5 sidor kvar där....Vi är två som skriver ihop, så hon gör teori, avgränsning, tidigare forskning...Så vi lägger rätt bra till, men det tar sån tid, man ju inte skriva mer än ett par sidor per dag sen blir man ju helt slut! och jag börjar sakna ett socialt liv! Jag känner mig helt instängd här i Lägenheten! Jag lever i myskläder och äter för mycket clementiner!
  • Mahy
    Red skrev 2011-11-14 21:15:39 följande:
    Haha, ååå vad man känner igen sig! Var glad att det är clementiner! Jag skrev ihop med en kompis, vi satt på var en sida av köksbordet med var en laptop, skrev och mulade i oss lösgodis. Vi hade lunch mellan12 och 13, då tittade vi på McLeods döttrar och åt potatsikrocketter med bearnaissås från påse Tungan ute Det var tider det!
    Haha det låter vidrigt kan du fortfarande äta kroketter och bea?, Min sambo gör matlådor åt mig, jag glömmer att äta hela tiden...Men jag småäter ju clementiner! jag måste ha något äta pilla med! Men idag träffade jag min gudsson, och kände mig social....Usch jag måste umgås med människor snart...Jag kommer börja ruttna....
    misscharlotte skrev 2011-11-14 21:27:19 följande:
    Men har ni inte varit med och bestämt dekorationerna då? Jag skulle bli tokig om nån annan fixade sånt, men jag är ju lite kontrollfreak också hihi
    Jag har inte heller varit med och bestämt, min svärmor fixar det :) Jätteskönt! annars skulle man vara superstressad! Nu vet jag ju inte om det blir fel haha :)
  • Mahy
    Red skrev 2011-11-15 19:09:12 följande:
    Har ni bestämt vad ni skall ha för tårta? Jag har fått pippi på att jag vill ha små bakelser iställer för stora tårtor. Väntar på pris ifrån vår lokal, men jag tycker inte det borde vara så mycket dyrare.. Vad tror ni? Någon annan som är inne på bakelser?

    Tycker dessa är så fina..

        
    Jag kan inte se någon bild???

    Vi ska nog ha både bakelser och tårta :)
  • Mahy
    Red skrev 2011-11-16 07:35:14 följande:

    Så knasigt! Försöker lägga in bilden igen! Ungefär så här vill jag att de skall se ut:


     



    Jättefint!!!
Svar på tråden Vinterbrudar - 2012