Inlägg från: Januaribrud |Visa alla inlägg
  • Januaribrud

    Vinterbrudar - 2012

    Red skrev 2011-11-24 09:26:51 följande:

    Roligt att kunna prova klänningen! Jag har min nästa provning 19/1, då skall de ha lagt upp längden och vi skall bestämma om de skall lägga ut den lite över bysten eller ej.


     


    Angående skorna, har du provat att ha dem på dig med fuktiga nylonstrumpor? Många har tipsat om att de formar sig snabbare efter foten så.


    Ja det är roligt att kunna titta och prova klänningen när man vill. Har dock hållt mig från att ta fram den för mycket. Skulle vara typiskt mig att sätta en fläck på den innan bröllopsdagen. Kul för dig att prova klänningen i rätt längd nästa gång. Blir ju lite annat fall på den när man får den i rätt längd.


     


    Tack för tipset om nylonstrumporna. Är bara lite orolig att det skall bli märken på skorna i form av vattenringar. Googlade lite och det verkar som om man kan lämna in till skomakare så kan de töja ut dem något. Annars får det bli blöta strumpor eller så får jag pina mig lite på bröllopsdagen

  • Januaribrud
    pärlan01 skrev 2011-11-24 15:14:41 följande:
    vackra skor du har
    Tack Ja, jag gillar dem jättemycket. Retfullt att de är nååågot för små bara
  • Januaribrud
    pärlan01 skrev 2011-11-24 14:51:35 följande:
    I dag har vi varit till lokalen vi ska ha o kollat så vi kan ha som vi vill o det funkade så våra bord ska stå som ett
    E riktigt roligt.
    Sen har vi varit o träffat prästen vi ska ha :) Henne ska vi träffa den 10 januari o gå igenom bröllopet

    Är det fler än jag som inte kan lägga ut bilder? Här funkar det inte :(

    Vad bra att ni kunde ha borden som ni ville


     


    Jag måste infoga bilden först och sedan skriva texten för att det ska fungera. Skumt...

  • Januaribrud
    Mahy skrev 2011-11-24 15:51:17 följande:
    De är verkligen fina, jag funderar på om jag skulle beställa imorgon! jag har st 36,5 så 37 borde ju funka!?

    Hur lång leveranstid var det??

    De kom väldigt fort om jag minns rätt. Tror jag fick dem på mindre än en vecka. Jag beställde storlek 39 som jag har i vanliga fall . De är nååågot små. Storlekstabellen på sidan stämde annars ganska bra. Har rätt så breda fötter så jag tror det är att de smalnar av vid tårna som är problemet snarare än att storleken skulle vara fel.


     


    Mina skor fastnade i tullen vilket gjorde att jag fick betala moms pluss en extra avgift, sammanlagt 200kr. Ville bara varna dig för det så att du har med det i beräkningen om du skulle ha otur och de fastnar i tullen som mina gjorde.

  • Januaribrud
    Red skrev 2011-11-25 11:08:07 följande:

    Tjoho, vad glad jag är :) Igår kväll blev vår vänn färdig med vår hemsida. Det var det sista som fattades innan vi kunde skicka ut inbjudningarna. Så ikväll skall jag och mb2 har supermyskväll! Först blir det en mysig middag (vet dock inte vad jag ska laga ännu) , sedan skall vi dela en flaska vin och addressera våra kuvert till inbjudningarna. Efter det är vi nog riktigt pensionäriga och tittar på mitt favvoprogram "På spåret" :)


     


    Önskar er en trevlig helg också!


    Här har du en "pensionär" till som kommer att mysa framför På Spåret Trevlig helg!
  • Januaribrud
    Evelinas skrev 2011-12-01 11:16:38 följande:
    Tack! Jag är också dålig på blommor, men hon i blomsterbutiken sa att det var vita rosor o sen en annan sort som jag inte kommer ihåg va den heter, men väldigt lik rosen men inte lika bladtät. Jag älskar dom gröna "bollarna", så himla fint tycker jag!
    Fin bukett! Jag tycker de ljust ljust gröna ser ut som nejlikor. De gröna bollarna kan möjligen vara krysantemum. Men jag är absolut ingen blomsterexpert
  • Januaribrud

    Idag har vi bokat fotograf. Han skulle ha 2300 kr för en och en halv timmes fotografering. Vad som mer ingår i priset vet jag inte riktigt för det var min kära sambo som hör och häpna tog tag i denna upgift Vad får ni betala för fotograf och vad får ni med i priset? Jag tänker att jag vill ha en del kort på en skiva så man senare kan sätta ihop sin egen fotobok/fotoalbum för bröllopsdagen. Hur har ni tänkt?

  • Januaribrud
    lia skrev 2011-12-01 23:12:23 följande:
    Vi har nog bokat samma fotograf när jag ser ditt pris. Han har rykte om sig att vara bra. Min bror ska ta de s k porträttfotona, men PW ska ta fotona i kyrkan för 2000:-. Vet många som är nöjda med sina kort från honom i efterhand. Vi tänker ha ett album enbart för porträttfoton, ett album för foton från kyrkan och ett album från festen... men så har vi en hel del vänner som allt som oftast har kameran i högsta hugg och kan ge oss lite olika perspektiv på vår bröllopsdag.

    Ja det stämmer . Det är PW vi har bokat. Tur att vi inte gifter oss på samma dag då Min sambo har jobbat ihop med honom långt tidigare innan han satsade på fotograferingen på heltid så han känner honom lite. Har också hört mycket positivt om honom och hans bilder. I kyrkan och på festen klarar vi oss med vänner och familjs bilder. Min bror som är mycket intresserad och duktig på att fotografera kommer att få i uppgift att fotografera lite extra under kvällen. Vad ingår i ert pris på 2000kr? Är det bara fotosessionen eller ingår det även bilder? Vi har bokat ett möte med honom där vi skall bestämma exakt vad som skall ingå och vilket slutpris det innebär.


     


    Evelina och Red: Det är en professionell fotograf. Jag bor i en liten stad så det innebär ju oftast lägre priser på de flesta tjänster. Sedan är jag ju som sagt lite osäker på vad som ingår i dessa 2300kr. Ingår inte bilder på CD-skiva, som jag vill ha, kommer jag ju få köpa till det och förmodligen hamna på ett något högre slutpris i slutändan.

  • Januaribrud


    Jag skall ha ett halsband och armband med "svävande pärlor". Ville ha några smycken som inte tar alltför mycket fokus från klänningen. Jag köpte även ett par "hängande" pärlörhängen men där har jag ändrat mig. Jag kör på vanliga enkla pärlor på stift istället, enkelt och klassiskt

  • Januaribrud

     


    Red skrev 2011-12-02 11:44:27 följande:

    Jag tycker sådana halsband är jättefina och passar väldigt bra på bröllop. Två av mina fyra halsbandsalternativ är pärlhalsband :)


     


    Det är bara det att jag inte känner mig som en "pärltjej" om du förstår vad jag menar! Om jag i efterhand ser en helkroppsbild på mig i klänningen ser det säkert jättebra ut, men på en bild med bara ansiktet och pärlor skulle det inte kännas som jag..


    Funderar på att ha ett Efva Attlinghalsband som jag fick av mb2 i 25-års present. Å ena sidan är det tråkigt för det använder jag jämt och ständigt men å andra sidan är det ju väldigt mycket jag... Tror ni det hade blivit konstigt på bröllop?


     


    Jag förstår vad du menar. Är egentligen inte heller någon pärltjej Är mer en silvertjej. Dock är min klänning ganska romantisk i stilen (Något jag inte heller hade tänkt från början, hihi) och då passar ju pärlor ganska bra. Svävande pärlor är för mig ett bättre alternativ än ett klassiskt pärlhalsband vilket är jättefint på andra men som jag tycker ser litem fel ut på mig. Jag tycker ju fortfarande att det halsband du beställde från Etsy är jättefint men det är ju pärlor i det med förstås...

Svar på tråden Vinterbrudar - 2012