Inlägg från: 120530 |Visa alla inlägg
  • 120530

    Vinterbrudar - 2012

    Mahy skrev 2011-10-11 09:21:08 följande:
    Vart hade du beställdt era i från? Vi håller på nu att göra våra...Så svårt! Texten vill vi lättsam och inte för uppstyltad...Vi satt i 3 timmar igår...Men det känns liksom inte helt klockrent....Är det nån av er som ska toastmaster? Skrev ni ut deras nummer?
    Vi skall ha toastmaster men vi skriver inte hans namn i inbjudan. Vi skrev addressen till vår bröllopshemsida så stor nummren till toastmaster och önskelisteansvarig där Glad 
  • 120530
    Mahy skrev 2011-10-11 09:50:40 följande:
    Pärlan01, förstår det den var jättefin :) m2b betyder man to be, eller svenska blivande man :) red, min m2b är jätte anti hemsida, han tror det blir ännu ett stressmoment, men jag börjar tycka inbjudan ser så plottrig ut! Vi funderar på att skrivaall info på baksidan, typ som infoblad, jag är bara rädd att nån missar infon!
    Jag tycker också att inbjudningar lätt ser plottriga ut om man har för mycket info på dem! Vi gör så gott som allting själva med bröllopet, vi har inte bett familj och vänner om hjälp utan vill att de skall få vara gäster och ha en rolig kväll. Hemsidan däremot fixar vi inte själva utan där har vi en god vän som hjälper oss. Där kommer vi också ha en gästbok och en spotify spellista där folk kan önska låtar till kvällen Tungan ute
  • 120530
    Evelinas skrev 2011-10-11 11:12:13 följande:
    Har beställt tyg till min klänning nu, satinfoder och chiffong samt satinband till ryggen, tror det kommer bli sååå fint!! Har även köpt en bolero från en tjej här på BT, den borde komma denna vecka, hoppas den sitter bra, tycker den är underbar!

    Jättefin! Ser så mysig ut med "fluffet" Glad

    Jag letar efter hanskar/vantar som känns lite vintriga. Min jacka har lite 3/4-ärm så de får inte vara för korta efterso jag inte vill at det skall bli en glipa.. Vad skall ni andra ha på händerna om det (hoppas, hoppas) blir minus och snö?
  • 120530
    RiNa skrev 2011-10-11 11:46:19 följande:
    Min mormor syr en muff av vit fuskpäls. Ska bli så spännande att se resultatet. :)
    Det låter ju jättemysigt! Då kan jag kanske köpa vita "vanliga släta balhandskar" och ha en muff över händerna. Borde inte vara så svårt att sy heller.. Kanske kan jag själv eller så får jag konsultera mamma! Lägg gärna upp en bild när din mormor är färdig!
  • 120530

    Happy happy happy Glad Nu går det verkligen framåt med planeringen :) Min mamma har ett rabatthäfte där det finns en kupong som ger 50% på ett av stadens finaste hotells "Myspaket"


    I myspaketet ingår:1 natt i minisvit (ej jacuzzi), vippning med mousserande vin och choklad, lån av morgonrock och badtofflor, spaprodukter samt frukostbuffé

    Med rabatten blir det bara 1195 kr för oss båda! Det tycker jag är väldigt billigt. Jacuzzi behöver vi inte, det känns inte som att vi kommer hinna bada iaf.  

  • 120530
    pärlan01 skrev 2011-10-11 14:20:23 följande:
    vad mysig den ser ut
    Tack ska du ha! Den är väldigt varm så jag skall absolut inte ha den inne, då blir det boleron. Men den blir nog fin om vi bestämmer oss för att ta några utomhuskort. Och mysig att ta på på natten när vi åker från festen till hotellet!
  • 120530
    malin martin skrev 2011-10-11 20:36:25 följande:
    Vi väntar på menyförslag från köksmästaren ... lite nyfikna hur era tankar går runt maten??

    Det vi har tänkt är 2 rätters förrätt och varmrätt sedan bröllopstårta. Det vi önskat oss är att det ska vara vilt kött på varmrätten och mest troliga rökt röding på förrätt. Till tårtan har vi funderat på blåbär/hallon mousse.
    Men som sagt spännande att höra andras tankar kring maten...berätta om era planer/idéer.
    Vi, våra familjer och vänner är väldigt mat och vinintresserade så vi har tänkt lägga en stor del av budgeten på middagen. Vi skall ha fem-rätters och sedan tårta. Vi var från början väldigt inne på en fisk och skaldjursbaserad meny eftersom vi bor på västkusten. Min mb2 och hans familj jagar så vilt äter vi ofta. Nu är vi lite osäkra på om det passar på vintern, men vi skall träffa kockarna i början av november och disskutera närmare då.

    Saker/rätter vi funderat på är kantarellrisotto, skaldjurs capuchino, röding, sparrisklämmor mm. Älskar mat Glad Efterrätten har vi inte hunnit fudera på så mycket.. Tårtan kommer nog vara i portionsbitar om det inte visar sig vara mycket dyrare, jag tycker att det är så fint!
  • 120530
    RiNa skrev 2011-10-12 07:48:57 följande:
    Glömde citera :) Red: alltså jackan
    Både den långärmade och boleron är köpta på lightinthebox.com
    RiNa skrev 2011-10-12 07:49:40 följande:
    Vad ska ni ha för caketopper? hittat någon med vintermotiv?
    Jag tror inte vi kommer ha någon cake-topper. Om vi inte skulle snubbla över någon som passar oss jättebra!
  • 120530

    Ååå, jag är såå sugen på att beställa dessa! Tusan att de kostar 1599:- ... Tycker det är liite för dyrt Obestämd Beställer jag dem får det vara mina vinterskor nu i vinter också. Jag har lägre stövlar som jag köpte förra året som jag kan ha till vardags men dessa kommer nog bli använda en par gånger isf. Kommer allting i er outfit vara helt oanvänt på den stora dagen?

    Skor - Marc: Elba | Parbild

Svar på tråden Vinterbrudar - 2012