Inlägg från: misscharlotte |Visa alla inlägg
  • misscharlotte

    Vinterbrudar - 2012

    Wintercandles skrev 2011-12-14 23:41:09 följande:
    Uhuu imorgon ska jag hämta hem min klänning. Längtar så jag spricker. Har inte riktigt löst var den ska hänga i en månad. Men nån plats borde jag hitta.
    Haha jag funderar också på var jag ska hänga min klänning. Ska hämta den på lördag och min klädkammare är PROPPFULL, det är helt omöjligt att pressa in den där. Så jag vet inte. Kanske får hänga den på sovrumsdörren så att den är det sista jag ser när jag somnar och det första jag ser när jag vaknar
  • misscharlotte

    Har era blivande sett bröllopsklänningen? Ska ni sova tillsammans natten till bröllopet? Min blivande har inte sett klänningen och han vill inte det heller, han vill se mig först i kyrkan på bröllopsdagen, det är så himla gulligt tycker jag Så han, min pappa, bror och svåger ska sova hos min sambos föräldrar och jag, syrran, styvmamma och näbbarna ska sova hemma hos oss, så det blir bara tjejer här hemma natten till bröllopet, det ska bli så himla mysigt!!! Och pirrigt och spännande att nästan ingen kommer se mig förrän vi går in på altargången

    Ska ni gå tillsammans uppför altargången eller ska era blivande stå där och vänta? Jag har alltid velat att min pappa "ger" bort mig, men jag har faktiskt ändrat mig lite. Dels bor jag och Johan redan ihop och har barn tillsammans, så det känns som att jag redan tillhör Johan, jag är redan "bortgiven" eller vad man ska kalla det Och dels tycker jag det är oerhört romantiskt att få gå bredvid Johan när vi går in i kyrkan, det är ju honom jag helst av allt VILL gå där med, min bästa vän och den jag älskar. Det ska bli så fantastiskt att dela det med honom, att gå med honom där mellan raderna av nära och kära Oj nu blev jag alldeles känslosam här, nu får jag lugna mig hihi.

    Just nu håller jag på med vigselprogram/meny för fullt. Jag gör ju dom själv så jag kommer aldrig hinna göra en till varje person så det blir ett program/meny till varje sällskap och det räcker ju faktiskt gott och väl.

    Innan trodde jag att det skulle vara billigare att göra inbjudningskort, placeringskort och program/meny själv, men faktiskt så tror jag nästan det är dyrare att göra det eftersom det är mycket material som ska köpas in + tiden det tar att göra dom. Men just nu är det skitsamma, jag tycker det är så roligt att pyssla så jag förenar nytta med nöje

    Igår lunchade jag med min florist och vi bestämde oss för 20 kritvita rosor, liiite lite rosafärgade brudslöja nerpetade mellan rosorna för att få lite rosa effekt och så lite hjärta på tråd. Jag tror det blir fint. Hade tänkt cremefärgade rosor först men tydligen kommer de se gula ut mot min vita klänning så vi kör på kritvita rosor istället, det är ju trots allt vintertema! Sen ska ju Johan ha corsage och näbbarna ska ha små buketter också, så jag ska få prisförslag idag, jag väntar med spänning, känner att det kommer bli dyyyyyrt det här

  • misscharlotte

    Idag har vi varit och hämtat min klänning!!! Den hänger i sin "säck" på dörren till klädkammaren Nu är det 1 vecka och 6 dagar kvar till den stora dagen

  • misscharlotte

    Oj oj oj va underbart vi hade det igår! Har inte ens hunnit uppdatera här senaste veckan för vi har varit och firat jul i Göteborg och sen har det varit full rulle här. Allting gick precis så perfekt som vi hoppades, jag har inte fått alla bilderna än av fotografen, men vi har fått en fingervisning via mail, här kommer de bilderna:



  • misscharlotte

    Hej alla och grattis till er som redan blivit brudar Evelinas: Jättefin bild, ni var jättefina, härligt att det blev så mysigt och lyckat som ni ville ha det!

    Jag har haft fullt upp så jag har inte hunnit skriva om hur vår dag blev, men det var helt perfekt och lagom antal gäster (35), vi hann prata lite med alla så det kändes väldigt familjärt, avslappnat och framförallt uppskattat! Alla var väldigt nöjda och framförallt jag och min man.

    Har lagt upp lite bilder på bloggen om nån vill se:

    www.vithuset.blogspot.com

    Vi hade också lite roligheter i kyrkan, vi hade inte så bra koll på när vi skulle kyssas, så när det var dags så sa prästen "om jag hette Johan skulle jag kyssa bruden nu", haha, prästen var väldigt lättsam och rolig. Det kändes skönt att han inte var så allvarsam och tråkig som vissa präster kan vara.

  • misscharlotte
    Januaribruden skrev 2012-01-13 08:48:07 följande:
    HJälp, fredagen den 13e och dagen innan vår bröllopsdag. Blivande har vaknat med ont i halsen Vi ska fixa allt i lokalen i dag och förbereda maten där. Jag hoppas att dagen blir som planerat och att vi inte kommer hem allt för sent! Imorgon ska vi upp vid 8 för att åka mot frisören kl 11. Vigseln är i stadshuset 16.20 och festen i sollentuna 17.30. Tror jag kommer kunna slappna av först när vigseln är över. Nu är jag jättenervös!
    Johan hade också ont i halsen morgonen före bröllopsdagen! Tror det är nerver faktiskt, han tog en whisky på kvällen haha. Och i kyrkan var han JÄTTEnervös!!! Hans hand skakade lite när vi gick in, men då rann all nervositet av mig så jag fick vara "stark" för hans skull. Gulligt att han va så nervös tycker jag
  • misscharlotte
    Red skrev 2012-01-13 10:05:08 följande:

    Fina bilder på er i bloggen! Fisyren, jackan, tårtan och buketten, allt var jättefint!


     


    Låter bra att ni tyckte det var mysigt med 35 gäster, vi skall ha 32 och jag hoppas det blir bra.


    Tack!

    Ja det kommer bli jättebra tror jag, vilket datum är det ni gifter er? Inte långt kvar nu va?
  • misscharlotte
    Annixa skrev 2012-01-14 23:02:35 följande:
    Precis dom kommer till kyrkan men inte till festen hon tycker det blir för mkt körande till barnvakten! ja ja det är så konstigt. Jag känner mig jätte ledsen plus arg för vad hon sa. Alla även hon som känner mig vet hur otroligt barn kär jag är å gör allt för att barnen ska ha det bra. därför blir man så besviken på hon.
    Tack för dina ord jag ska strunta i henne, försöka i allfall,  å se fram emot vår stora dag!
    Jag förstår hur du känner dig, det måste vara jättejobbigt! Jag är också väldigt barnkär och har egna barn så jag vet hur jag skulle känna mig om någon missförstod mig på det sättet. Vi hade en väldig tur att få en lokal med barnrum och leksaker så det var inget problem för oss, men hade vi haft en lokal som eran så hade vi nog också haft barnfritt. Det har ju att göra med vad för typ av fest det är också. Är det en fest som fortsätter på kvällen så kanske det inte är så lämpligt för barn att delta. Oavsett så är det INGEN som ska komma och säga hur du ska ha DIN dag! Jag tycker faktiskt det var oförskämt av din väninna att säga sådär! Själviskt och oförskämt! Hon hade kunnat framställa festen för sin dotter som att "det är en vuxenfest  och inga andra barn kommer dit och det finns inget skoj att leka med så du kommer ha mycket roligare med barnvakten och mysa och äta godis etc etc". Men det är HON SJÄLV som gjort sin dotter besviken, inte du!

    Jag vet att det finns många par som inte har barn som har mycket åsikter om det här med "barnfria" fester, men jag tycker att man får göra som man vill utan att bli dömd för det, oavsett om man har egna barn eller inte. ¨

    Stor kram till dig och du kommer få en underbar dag!!!
  • misscharlotte

    Oj jag måste rätta mig själv Jag menade att det finns många par som HAR barn som inte kan förstå folk som har barnfria fester, och även åt andra hållet, att de som inte har barn absolut inte tycker att barn ska vara bjudna till bröllopsfesten. Jag tycker man ska strunta i vad alla andra tycker och bara fokusera på vad man själv vill och hur man vill ha det. Bara för att man har en barnfri fest så betyder det inte att man på något sätt missunnar barnen en upplevelse för att man inte vill ha barnen där. Oftast är det snarare att man vet att de får det roligare med mor- eller farföräldrar eller barnvakten

  • misscharlotte
    Annixa skrev 2012-01-16 20:20:57 följande:
    Tack!
    Ja jag känner mig så besviken på henne! sitter å funderar på om jag måste ringa henne. Det som  är hemskt är att hon har gått på min ena värdinna å skickat massa meddelande till henne på facebook å  ifråga satt hur jag å min sambo inte tänker på barnen å tycker vi är nästan hemska som inte låter våra barn å deras barn gå på festen, grejen är ju den oxå att festen kommer ju att dessutom pågå ganska länge å det blir alkohol, jag vill inte att mina barn ska vara där, känner att jag kommer inte kunna slappna av på samma sätt..
    åååå jag vill inte att hon ska förstöra vår dag, känns så jobbigt att hon är missnöjd!
    Gör så att du ringer och förklarar allt detta, att du inte tycker att din bröllopsfest lämpar sig för barn eftersom det serveras alkohol och dessutom kommer festen pågå länge. Och att detta är dina önskemål och att du tycker att gästerna ska respektera detta. När hon gifter sig kommer du respektera hur hon vill ha det. Och att du tycker det är dålig stil av henne att bete sig på detta sättet när det är DIN dag. Du är barnkär och därför anser du att det lämpar sig bäst att barnen får roligare på annat håll än att vistas i en lokal med en massa vuxna som festar. Tar hon med sina barn till krogen eller? Usch jag tycker hon låter väldigt självisk måste jag säga. Faktiskt så tänker ni ju på barnen eftersom det inte är en fest som barn kommer ha särskilt roligt på. Man måste ju göra det som är bäst för barnen och i detta fall har du gjort vad du anser bäst och det ska hon respektera, inte gå och prata skit bakom din rygg. Då kan hon hålla sig hemma och inte ens gå på bröllopet tycker jag. Usch för såna människor som skapar dålig stämning inför en så härlig tillställning som ett bröllop! Ring eller skicka ett mail till henne, ibland är det lättare att skriva ner så att man verkligen uttrycker vad man känner och så att man får med allt man vill säga.
  • misscharlotte

    Annixa: En annan sak också som jag glömde säga. Du skrev att det är jobbigt att hon är missnöjd. Jag är precis likadan som du, jag bryr mig alldeles för mycket om vad andra tycker. Men min frisör sa nåt till mig när hon fixade mitt hår. Hon sa att just denna dagen handlar det BARA om dig, ingen annan. Om nån annan är missnöjd så ska du fullständigt skita i det, så länge DU är nöjd med din dag Om du är sen till kyrkan - så väntar alla på dig. Ingen går därifrån, för det är din dag och det handlar om dig Jag hade svårt att göra som hon sa men jag försökte och faktiskt så har hon ju rätt. Detta är vår dag och vi måste försöka se till att ingen kan förstöra den för oss. Hur hårt det än kan låta så kanske du måste säga till henne att om hon fortsätter som hon gör så kanske hon ska fundera på att inte komma alls. Du bjöd inte henne för att hon ska komma med synpunkter och åsikter och trampa ner på din planering. Du bjöd henne för att hon är din vän. Och som vän beter man sig inte sådär.

  • misscharlotte
    Annixa skrev 2012-01-17 22:58:58 följande:
    Jag vet mina vänner säger lika dant det är er dag å ni bestämmer! , men det är svårt som du säger!
    jag tror att hon inte ska få ta mera energi av mig, jag måste verkligen försöka släppa det hela! vi ska ha jätte rolig å härlig dag! =D kram
    Precis, det tar alldeles för mycket energi att fokusera på vad andra tycker. Du ska lägga energin på positiva saker nu
     Kram kram!
Svar på tråden Vinterbrudar - 2012