Inlägg från: Januaribruden |Visa alla inlägg
  • Januaribruden
    Red skrev 2011-09-21 19:28:26 följande:
    Kul med fler, nu börjar jag tappa räkningen Förvånad Vi kan väll försöka göra en lista så kan jag lägga in den i trådstarten sedan. Så vi håller reda på varanras datum! Jag har kasst minne men de som skrivit på den senaste sidan ser jag ju, ni andra kan väll kopiera och skriva in er?

    Iia: 07.01.2012
    Evelinas: 07.01.2012
    RiNa: 04.02.2012
    Red: 25.02.2012 
    Januaribruden 14.01.2012
  • Januaribruden
    Red skrev 2011-09-26 15:11:52 följande:
    Vi har tänkt som ni! Vi vigs inte förrens 17.00 och då är planen att middagen (5-rätters) skall vara uppäten kl.22. Efter det blir det brudvals, mingel och tårta. Sedan får de som vill vara kvar och dansa Glad
    pärlan01 skrev 2011-09-26 13:29:53 följande:
    Hej alla vinterbrudar =))
    Idag har jag lagt på våra inbjudningskort på postlådan.
    Nu längtar man ännu mera till den stora dagen. Glad
    Oj, ska ni hinna med en femrätters? Det tar ett tag att äta ju.. Har ni vigseln i matsalen? ;)
  • Januaribruden
    Januaribrud skrev 2011-09-29 10:57:23 följande:
    Sitter med inbjudningarna på kvällarna nu... Hur har ni andra gjort med information såsom önskelista, om barn är välkomna på bröllopet o.s.v. Har ni en bröllopshemsida med info eller skickar ni med det i inbjudan? Har ni med info om vad ni önskar er i inbjudan? Tycker det känns lite konstigt att skicka med en önskelista tillsammans med inbjudan så vill gärna ge den på annat sätt. Förslag tas tacksamt emot
    Vi gjorde en bröllopshemsida här på BT och även önskelistan. Vi fick med den viktigaste infon i inbjudan och har hemsidan mest för önskelistans skull :) Tråkigt att bara länka till en önskelista, tänkte vi.
  • Januaribruden
    Red skrev 2011-09-29 12:35:01 följande:
    Yaey! I förgår kom mina smycken ifrån USA (jättefina och jag slapp tull, supernöjd) och igår ringde de ifrån klänningsbutiken och sade att min klänning kommit. Så nu skall jag boka tid för att prova den och då skall jag dessutom ha med mig:
    - Min skor
    - Mina smycken
    - Min bolero
    - Min "nyinköpte bröllpsbh" haha!

    Ska bli så roligt och skönt att se om allt passar ihop!
    Hur ser smyckena ut? BILD TACK :)
  • Januaribruden
    RiNa skrev 2011-10-15 16:24:51 följande:
    Fattar inte varför jag inte kan citera. Januaribruden: är din jacka oxå storlek 36-38?
    Nja, jag tycker att den är större. Men vi har nog samma bolero. (jag och red) Bor du i stockholm så kan du ju prova den!
  • Januaribruden

    Jag hoppas att ni alla skickat in hindersprövningen nu.
    Jag och min blivande har gjort en rejäl tabbe! Gick in på Stockholms stadshus vigselsida igår och läste att hindersprövningsintyget ska vara dem tillhanda minst 9 veckor före vigseln, annars avbokas tiden. Den ska alltså vara inne på fredag!!! Och vi har inte ens skickat in den. Jag har gjort en namnändring som jag har väntat på svar ifrån och hade inte en tanke på att det var så bråttom. Fy fan vilken panikångest jag hade igår kväll. Vår dag och tid betyder ALLT för oss. Om dem nu avbokar vår tid 14/1 så kan vi inte få en ny förens i slutet av februari.
    Imorse kl 8 öppnade skatteverkets växel och efter lite mer tårar är nu blivande på väg till deras kontor i Stockholm för att lämna hindersprövningen där och be dem skynda på ärendet. Enligt växeln är det helt upp till handläggaren så det kan gå hur som helst. En hindersprövning tar ju minst en vecka att få klar! Nu sitter jag med telefonen och väntar på att stadshusets vigseltjänst ska öppna för dagen, kl 9. Kanske kan dem ge oss dispens? Fast jag tvivlar på det... När brukar myndigheter m.m. vara tillmötesgående?
    Oj vilket långt inlägg det blev. Det är skönt att skriva av sig iaf. Vi har en mardrömmsvecka framför oss nu som jag inte önskar någon av er. Så posta den där hindersprövningen om ni inte gjort det redan!


Svar på tråden Vinterbrudar - 2012