• Sadae
    Äldre 6 Jun 19:59
    292816 visningar
    1548 svar
    1548
    292816

    Vinterbrudar - 2012

    Jag hoppas på att bli vinterbrud 2012. Vi har inte bestämt något datum men har pratat lite om det. Vi kommer dock att gifta oss sent på året, november eller december så vi har lite tid på oss att fundera än. Det hela beror lite på om min fästman får fast anställning snart, vi måste ju hinna spara lite.

    Jag kollar runt på klänningar, vilket är ganska svårt då jag inte alls vet hur jag vill ha det. Jag kan inte se mig själv i något stor vit kreation utan är mer inne på något som mer påminner om en aftonklänning.

    Jag tittar lite på lokaler också men vi har inte riktigt bestämt oss.

    Vi kommer förmodligen att ha mellan 30-50 gäster.

    Hur långt i förväg bestämde ni datum? 

  • Sadae
    Äldre 6 Jun 22:42
    #9
    Debe skrev 2011-06-06 20:19:00 följande:
    Jag har en blå ikeakasse i vardagsrummet med allt pyssel i, tycker det är jättekul att pyssla och fixa inför den storadagen. Jag skriver om det på min blogg, kika in där om ni har lust :)

    Just nu håller jag på att sy stolsöverdrag till 61 stolar... suck. Är även på jakt efter svarta bordslöpare. Efter det är det kortens tur!

    Hur går det för er andra?
    Jag är väldigt imponerad över dina stolsöverdrag, skulle gärna ha något liknande när jag själv gifter mig. Hur har du gjort, vad använde du för tyg och vad räknar du med att stolsöverdragen kostar?

    Rolig blogg föresten, ska absolut lägga de där vattenflaskorna på minnet. 
  • Sadae
    Äldre 7 Jun 20:03
    #12

    Jag har inte tänkt på blekheten ännu men rent spontant känner jag att enn sprayning nog vore det bästa. Om man kör ett par dagar innan så ska det nog inte se så onaturligt ut. Du kan ju prova någon gång ett par månader tidigare och se vad du tycker om resultatet.

Svar på tråden Vinterbrudar - 2012