Inlägg från: BlivandeFru2011 |Visa alla inlägg
  • BlivandeFru2011

    Så träffades vi - raggning och romantik

    Vår historia.

    Under hösten 2005 hade en kompis till mig lite svårt med boende och han bodde då som inneboende hos mig, en fredag skulle det var en stor fest i närheten av där vi bodde och jag tyckte att vi skulle hålla förfesten. Dock höll inte min inneboende med om detta och kläckte ur sig det ca 2 timmar innan det var dags för förfesten. Därför fick alla kompisar börja jaga reda på något nytt ställe att vara på. En annan vän hade precis påbörjat en utbildning och därigenom lärt känna en kille som han visste skulle gå på den här festen. Efter lite påtyckningar så gick han med på att hålla förfesten.
    Jag och ett par tjejkompisar kom dit ganska tidigt och jag fick snabbt syn på killen som höll förfesten (min m2b), dock tyckte jag att han var väldigt ohyfsad då han satt och pratade i sin hemtelefon när han fick folk och jag valde därför att inte hälsa på honom. Under själva förfesten pratade vi inte så mycket, minns att jag tyckte att han såg grymt bra ut dock. På själva stora festen stod jag och dansa med mina tjejkompisar, när han väl kom upp och kysste mig (vi var båda lite fulla). Det slutade med att vi gick hem till honom och satt uppe hela natten och pratade (ja, pratade). När jag skulle gå hem på morgonen ville han bjuda mig på pannkakor trots att han endast hade mjöl hemma :P
    På lördagskvällen träffades vi igen på en annan fest, denna gången jobbade han (han jobbar extra som dj) men jag väntade kvar på honom tills hans pass var slut och följde med honom hem och vi satt även denna natten uppe och pratade.
    Eftersom vi båda hade blivit brända ordentligt innan tog vi det väldigt varsamt och det var väl inte förens efter någon månad som vi faktiskt vågade säga utåt att vi var ett par.
    Ett år senare flyttade vi ihop, i september 2009 förlovade vi oss och samma år i december fick vi vår son.
    Nu den 13 augusti blir vi man och hustru och jag är så glad över att jag får chansen att spendera hela mitt liv med min själsfrände.

Svar på tråden Så träffades vi - raggning och romantik