Inlägg från: T e s s |Visa alla inlägg
  • T e s s

    Så träffades vi - raggning och romantik

    Hej!
    Jag och min man träffades på ett uteställe i november 2000. En kompis till honom kände min kompis och på så sätt kom de fram till oss och började att prata. Han visade intresse direkt och var väldigt "på". Jag tyckte han var lite galen för han dansade helt vilt på dansgolvet hahaha. Hur som helst blev det efterfest hemma hos honom. Vi pratade mycket och beslöt att vi skulle höras igen.
    Jag skulle sova hos min kompis och hela vägen hem till henne tjatade hon att jag skulle ge han en chans. Jag var så kräsen och lät inte många killar komma in mig på livet... Tillslut tänkte jag att ok jag ger han en chans och sms:ade honom.
    Min man reser en del i jobbet och det gjorde han redan då. Det dröjde några dagar innan han svarade och när han väl gjorde det var det korta och ganska ointresserade sms enligt mitt tycke så jag tänkte att han deffinitivt inte var intresserad längre. Men det visade sig vara just för att han var på tjänstresa med hektiskt schema och hade inte tid att höra av sig så mycket, dessutom uttrycker han sig inte så bra i skrift Skrattande...

    På vår första riktiga dejt gick vi på bio och efteråt käkade vi mat på en restaurang. På den vägen är det, efter 5 månader flyttade jag hem till honom och nu har vi varit tillsammans i 10 år och gifta i 5 år. Vi har fått två fantastiska barn Hjärta  och vårt liv tillsammans är helt underbart!!!

Svar på tråden Så träffades vi - raggning och romantik