• Planer
    Äldre 19 May 15:45
    6036 visningar
    44 svar
    44
    6036

    Va ska ni åka i för bil?

    Vi har inte bokat någon bil än och vi gifter oss 6 augusti... vi vet inte va för bil vi vill ha! vi vill inte lägga allt för mycket pengar på det. Ska man boka via en biluthyrningsfirma så går det ju på 4000-5000 spänn för den lilla stunden.
    Någon som har ett bra tips då vi inte känner någon med en snygg cool sportbil!

  • Svar på tråden Va ska ni åka i för bil?
  • tesso7­7
    Äldre 19 May 16:00
    #1

    Håller med dig att man inte vill lägga alltför mycket pengar på transporten, fast man vill ju ändå ha något annorlunda än en vanlig bil. Kan du inte sätta ut en annons i lokala tidningen att du letar efter nån med fin bil?

    Vi kommer inte lägga något alls på transport  eftersom vår kyrka ligger vid sjön så ska vi åka vår egna, lövade båt från kyrkan till en brygga i närheten av festlokalen.  Där ska en kompis hämta oss i hans riktigt snygga limegröna raggaråk Cool han ska även vara "reserv" ifall att det skulle regna på bröllopsdagen så åker vi med han från kyrkan till festen. 

    Hoppas det ordnar sig!

  • MrsT20­11
    Äldre 19 May 16:45
    #2

    Vi hittade en jättefin via bilförmedlingen! www.bfm.nu

    De har ett system med bokningsavgifter så det känns tryggt att boka via dem.

    En vacker blå cadillac från 1967 ska vi åka i, betalar 2400 kr för tre timmar. (kortare tid ej möjlig)
    Alltså åker vi vrålåk både till och från kyrkan.

  • pimory
    Äldre 19 May 20:13
    #3

    vi ska åka i en vit limousin som kommer ifrån hollywood :D
    kostar 2000 för en timme:)

  • idaa
    Äldre 24 May 12:34
    #4

    Tanken än så länge är att vi ska åka en stor lastbil (då min blivande arbetat med lastbilar i tio år), det blir annorlunda och lite typiskt honom! Funderar bara på hur man ska klättra ut lastbilen på ett snyggt sätt ;)

  • Zelmah
    Äldre 24 May 12:55
    #5

    vi ska åka i en vit PV, passar oss och vårt bröllop perfekt. M2b s svågers bror äger bilen så han får väl ett flak öl eller en whisky som tack. Kolla upp om ni har nån veteranbilsförening eller klubb i er stad. Det finns säkert nån som har en fin gammal bil och som kan tänka sig att ställa upp och köra för en liten slant..

    Typ så här ser Volvo PVn som vi ska åka ut


  • Tårtsm­ula
    Äldre 24 May 14:24
    #6

    Ja, det där med bil.... Just nu lutar det åt taxi till kyrkan. Det är väl den färden man ska åka lite finare?

  • Sebast­iána
    Äldre 24 May 14:37
    #7

    Vi åker med pappas Audi. Vill hellre lägga pengar på live-band .

  • Aniara­4
    Äldre 25 May 09:26
    #8

    Jag tycker också det är dyrt, och bfm:s förmedlingsavgift får det ju inte att svida mindre i plånboken direkt. Men nu har vi bokat en toksnygg bil! På bfm kan man ju bara boka minst 3 timmar (vilket iofs kan vara praktiskt också), men med den här åker vi bara från kyrkan till festen.


    Tårtsmula skrev 2011-05-24 14:24:04 följande:
    Ja, det där med bil.... Just nu lutar det åt taxi till kyrkan. Det är väl den färden man ska åka lite finare?
    Till kyrkan kommer man ju när alla har satt sig (eller så gömmer man sig tills alla gäster är på plats). Däremot brukar man ju efter kyrkan och efter gratulationerna hoppa in i bilen medan alla tittar på, och sen åka till festen. Eller rättare sagt åka en lång omväg (gärna med fotografering) så att gästerna hinner komma före brudparet till festen och kan stå och titta när de anländer.

    Den här ska vi åka i:



    www.brollopsbilar.se/Nya%20bilder/Phantom%20V%20Silver/Phantom.htm
  • Tårtsm­ula
    Äldre 25 May 09:30
    #9

    Festlokalen ligger typ 70 meter från kyrkan så att åka fin bil dit skulle vara .... fånigt? En taxi duger bra, tycker jag.

  • Moemoe
    Äldre 25 May 09:33
    #10

    Vi kommer att åka taxi hela dagen, vigs i stadshuset med 15 gäster (familjen). Efter vigseln åker de och gör något gemensamt, tar en drink eller liknande. Sedan åker vi från stadshuset till festlokalen 2 timmar innan gästerna kommer för att fotograferas så det kommer inte vara någon där som ser oss i en eventuell fin bil. Vi hade tänk hyra limmo ändå, för att lyxa, men var lite sent ute så det skulle bli 3500 för 1 timme. Så vi kör på att förbeställa en stor taxi, men det blir nog bra det med. Drömmer

Svar på tråden Va ska ni åka i för bil?