• Styrka

    Orange hår efter blekning!!

    Jag VET något som FUNKAR till 100%.

    Lugn och fin, du behöver inte slösa en förmögenhet på frisören. Gör så här:

    Gå till affären och köp en förpackning Jane Hellen Mood nr 102 Pärlblond. Jag vet bilden på framsidan ser HELT fel ut, but trust me. Jag har gjort det här hundra gånger (flera av dem efter misslyckade färgningar och/eller nyanseringar hos frisör!) och detta är det enda som verkligen funkar.
    Om du har rätt motståndskraftigt hår som jag, vilket jag gissar eftersom ditt hår blivit så kraftigt orange trots att du följt anvisningarna, kommer du behöva dubbla verkningstiden, så att du har i blandningen i uppemot en timme.

    Om du har långt hår kommer du behöva två förpackningar, men Mood 102 kostar ju ändå bara hälften av vad en vanlig hemmafärgning kostar, och en bråkdel av vad frisören tar.

    Denna färg är full av blålila pigment som neutraliserar det gula/oranga each and every time! jag började använda den här efter att en ultrablondering gjort mitt hår kycklinggult. Jag är lite "allergisk" mot alla gula nyanser i blonderat hår, och det är ju lätt att få när man förgar hemma, så jag har gjort detta minst ett femtiotal gånger. Jag har dessutom rekommenderat det till minst 8-10 vänner som det funkat lika bra för, så jag vet att det fungerar inte bara för mig.

    Lycka till!

  • Styrka

    Ja, Wella har en skumtoning som kan jag oxå använt, men effekten är mildare, och med tanke på hur orange du beskriver ditt hår är jag lite tveksam till om det kommer räcka, men isf kan man ju köra två skumtoningar på raken.

    I alla fall, det är Wella skumtoning nr 08 som ska användas för att dämpa gula skiftningar i blonderat hår. Igen ser bilden helt fel ut, men produkten är mycket bra, särskilt när håret redan är slitet efter blekning.

  • Styrka

    Då verkar det som ditt hår är precis som mitt! jane Hellen Mood nr 102 Pärlblond är jättebra, och den jag har aldrig haft några problem att låta den sitta i i uppemot 1½ timme. Den är inte lika frätande som andra blonderingar, men mycket effektiv mot gula nyanser, jag lovar!

  • Styrka

    Nu har det gått en liten tid, ville bara höra hur det gick för dig med håret? Vilken metod valde du, och hur fungerade det? *nyfiken*

Svar på tråden Orange hår efter blekning!!