Inlägg från: tigerlily |Visa alla inlägg
  • tigerlily

    TIPS! Till alla blivande brudpar som vill ha billiga blommor i GBG-området

    11juni2011 skrev 2011-05-18 09:34:29 följande:
    ska du ha vigseln efter midsommar så flyttar dom sagt till backaplan. Jag har bara sett andras brudbuketter som är köpta där, samt köpt egna vanliga buketter där. Väldigt fina buketter  och otroligt mycket valuta för pengarna! Lägger som sagt in en bild på min bukett efter den 11 juni för dom som vill se!
    Hej!

    Hur gick det? Blev du nöjd? Det vore toppen om du ville lägga in en bild på din bukett!

    Jag beställde också från Monikas, gifte mig också i lördags, den 11 och jag måste tyvärr säga att jag inte alls blev nöjd.

    Min brudbukett var visserligen i rätt färger, men oerhört slarvigt bunden så att en av orkidéstjälkarna höll på att trilla ut hela tiden och jag fick gå och peta in den igen hela dagen. Dessutom använde hon ingen oasis eller hållare eller nåt till blommorna, utan stjälkarna var helt oskyddade och vi uppmanades att hålla dem i vatten så länge som möjligt och sedan vira om ett plastigt sidenband som hon skickade med. Amatörmässigt.

    Tärnbuketten skulle bestå av rosor i olika vita nyanser samt brudslöja och den bukett vi fick bestod av en och samma sort vita rosor som skiftade i grönt. Ingen brudslöja och ingen extra utsmyckning på något sätt. Det fanns för övrigt inte på min brudbukett heller, eller på något av männens corsage. Buketten funkade, men var inte alls vad vi hade beställt. Då hade ändå Monika ringt mig ett par dagar innan och pratat igenom beställningen noga...

    Brudgummens corsage bestod av en ensam orkidéblomma som såg så sjavig ut och var så skamfilad när vi fick den att vi slängde den direkt i närmaste soptunna. Den gick inte att använda.

    Vi hade även beställt ett mini-corsage till vår lille grabb. Istället för corsage fick vi en korg med en ros och några små orkidéer i. Visserligen fin, men helt oanvändbar, eftersom en ettåring inte gärna kan gå omkring med en blomsterkorg i knapphålet. Som tur var kunde vi ta loss rosen och använda som enkelt corsage till brudgummen, så att han slapp gå utan.

    Dessutom hade min mamma beställt några stora buketter som skulle vara till oss från lite olika släktingar. Hon sa uttryckligen till att hon absolut INTE ville ha krysantemum i buketterna. Vad tror ni att det var i???  Precis, massa krysantemum...

    På det hela taget kan vi konstatera att det visserligen var billigt, men så här i efterhand var blommorna utan tvekan dagens största besvikelse. Med facit i hand önskar jag att jag hade betalat mer och gått till en professionell florist som vet vad de gör och levererar det man har beställt.

    Vi kommer aldrig mer att beställa något av Monikas Handelsträdgård, oavsett hur billigt det är.
  • tigerlily
    11juni2011 skrev 2011-06-15 20:35:40 följande:
    Hahaha tack Ja, ja kände mig som en riktigt gammal get när jag har pratat om min bukett innan bröllopet, alla vill ha så moderna å speciella blommor nuförtiden. Min tycker jag är jättevacker och klassisk. Jag kommer inte skratta åt den om 25 år och undra vad jag tänkte med
    Gud, vilken snygg bukett! Jättefin! Och oerhört vacker färg!

    Hade jag inte valt orkidéer i min hade jag velat ha precis en sån, det var ungefär så jag hade tänkt mig min från början, men sen ändrade jag mig.
    11juni2011 skrev 2011-06-15 20:17:28 följande:

    Tigerlily: Har du bilder på din bukett??


    Visst har jag det!  


    Förutom den slarviga bindningen var jag mycket nöjd med min brudbukett, jag tyckte att den blev fin och var i precis de färgerna jag hade beställt när jag var där och pratade med henne. Det var de andra buketterna och corsagen som det var mer problem med, men de har jag tyvärr inga bilder på än.
Svar på tråden TIPS! Till alla blivande brudpar som vill ha billiga blommor i GBG-området