• Liten

    Hur tänker kring namnbytet??? Vilket namn tar ni??

    Usch jaa här har jag en massa problem! Saken är den att mitt efternamn är väldigt unikt, det finns bara en med mitt namn i hela Sverige (både bra och dåligt) och det kommer isf bara finnas en som heter som han om han skulle ta mitt efternamn. Men han vill ha kvar sitt vilket är ett vanligt -son och det är ju mycket roligare med ett unikt efternamn eller?
    eller hur många av er är det som själv tar ett annat efternamn än de någon av er har? Man kan ju få hitta på sitt eget också :) 

  • Liten
    Berlan skrev 2011-09-21 15:22:28 följande:
    Vi har inte bestämt oss ännu, vi har båda ganska ovanliga namn och jag gillar dem båda väldigt mycket. Detg vi har bestämt är att det inte blir dubbelnamn för någon av oss eftersom vi vill att hela familjen ska heta samma i framtiden och att det blir enklast så. 
    Precis så vill jag också komma överens om, men båda är vi superenvisa med våra namn. Inte för att vi har bråttom, han har inte ens friat än! Men det har ju kommit på tal om vem som skulle byta i så fall :) Jag vill ju i alla fall att hela vår familj ska heta samma :)
Svar på tråden Hur tänker kring namnbytet??? Vilket namn tar ni??