• Chicita

    Vår bröllopshemsida! Ris och ros önskas!

    Jättebra Glad
    Det ska spegla er och hur ni är som personer. Och så ska all information som ni vill få ut (betalbar? barnfritt? mm) stå.
    Kanske tips om boende?
    Ta kontakt med ett hotell och ett vandrarhem och tala om att ni ska gifta er och fråga om priser.
    Vissa hotell kan ge extra bra priser om gästerna kommer redan på fredagen och stannar till söndag (två nätter istället för en som brukar vara normalt). Detta för att fredagar är sämsta dagen om det inte är i en storstad. Det är klämdagen mellan  affärsgästerna och turister.

    Våra gäster betalar 870:- för ett dubbelrum på lördagen inklusive frukost på söndagen. Vill dom komma redan på fredagen så betalar dom 495:- för den natten inklusive frukost...

    Det blir oftast bättre pris för gästerna om man prelliminärt förbokar ett antal rum på ett och samma ställe och sen hänvisar gästerna dit. Och så får man avtala med hotellet/ vandrarhemmet om att de rum som inte är bokade vid ett visst datum släpps.

    Min hemsida om du vill se hur vi har gjort och få lite inspiration:
    medeltids.brollop.com
     

  • Chicita
    Pinkgrape skrev 2011-05-05 11:32:27 följande:
    Jag vill gärna få med lite mer personlig touch på sidan, men sådant tänkte jag att jag och sambon kan fixa tillsammans sen ikväll när han kommer hem, eller till helgen :)

    Information om barn under kvällen och även om baren finns med :) Barn är välkomna om så önskas, men att vi även tar kuvertavgift för barnen och att dricka finns att köpa i hotellets bar under kvällen. Ja, även att baren tar kort och stänger kl.01.00 :)

    Vi har inga gäster som behöver boende, vi har det bra på så sätt hehe
    Men vi vet dock att OM någon gäst skulle behöva boende, så fixar de rabatt på hotellet vi ska ha middagen på :) Fast det behövs ju som sagt inte :P

    Ska kolla in er sida :)
    augustibrud.bloggplatsen.se, lösenord när det behövs: Pinkgrape
    Men perfekt... då är ni ju i stort sett klara med den Solig
    Att få det lite personligt kan vara att skriva om varandra, hur man träffades, eller vad man tyckte första gången man såg den andre... eller annat sånt personligt och privat.
    Och även språket.
    Om man inte är en person som använder strikta regler för svenska språket annars, så ser det bara konstigt ut om man helt plötsligt skriver "väldigt korrekt" Obestämd
    Jag blandar talspråk och skriftspråk. Jag är egentligen en petimeter när det kommer till skriven svenska och jag bara älskar typ "avigsidan.se" och dom andra sidorna med samma stuk.
    Men jag har lärt mig att slappna av när jag chattar eller skriver på något forum mm. 

    De som kommer till er sida ska ju känna igen er i det som står. Så skriv mer från hjärtat än från hjärnan så kommer ni dit.
    Ni har en riktigt bra grund Glad
Svar på tråden Vår bröllopshemsida! Ris och ros önskas!