• Cammee

    depp

    Känner igen mig i det du skriver. Ända skillnaden är att jag mår såhär hela hösten.
    Man får förklara för sin sambo hurm na mår, och så får han försöka förstå att man vill vara själv och att man inte har någon ork. Vi brukar sitta i olika soffor, inte prata så mycket, inget mys alls om jag inte känner för det, ibland får han inte ens en godnatt puss. Man gör ju inte det för att vara taskig. Men alltid när man blir deppig så känner man ofta att man är trött på sin partner och man känner mest att han är i vägen, men samtidigt tror jag undermedvetet att han är ett stort stöd under perioden.
    Försök att tänka positivt. Sålänge din man förstår dig så är allt mycket lättare, för då behöver man inte känna dåligt samvete samtidigt.

    Jag jobbar mycket kväll och sköter därför hushållet när jag ändå bara är hemma på dagen, men när jag känner mig deppig bäddar jag sängen och sen sitter jag i soffan tills det är dax att gå till jobb i princip. Då skiter jag i allt som har med hushållsarbete att göra eftersom det gör att jag blir ännu deppigare och gör att jag känner mig tvingad till det och så. (i vanliga fall när jag mår bra älskar jag att städa för jag vill ha det rent runt mig)

    Försök att hitta något ljus i ditt liv, tänk positivt, och förhoppningsvis försvinner det lite med åren som kommer.

Svar på tråden depp