• Kattpoet

    depp

    Får du hjälp av doktorn?  Är du på någon  medicin?
    Om inte, knalla till doktorn och få hjälp.  

    Kram. 

  • Kattpoet

    Men så finns det de som inte kan producera  seratonin och då behövs det hjälp och doktorer kan testa för detta och sedan finns det de som måste ha en viss mängd kolhydrater i kosten för att inte gå depp  och vissa personer blir jätte deppig av bristen på B12  eller zink.

    Ett blodprov kan lösa problemet snabbt OM det saknas något och då bör man äta de mediciner som doktorn ger en, alla mediciner är inte av ondo.
     

  • Kattpoet

    Men om du saknar  B!2 så kan du behöva ta  B12 tableter vilket är en  medicin.

    Och jag sett en vän lida i flera år eftersom  hennes hjärna inte  producerar seratonin som alla andras och medicin är ju  något man inte tar och hon provade alla  konstiga dieter och  det ena och andra naturläkemedlet tills hennes karl, jag älskar dig men jag gifter mig inte med dig föränn du tar hjälp av  en riktigt doktor.

    1 år senare  studerar hon, har ett jobb och ett underbart liv, inget depp och hon är på lägsta dosen och  tjejen mår kanon och har slutat skära sig och gifter sig i höst.

    Så att all  medicin är till ondo är inte rätt och man måste göra en ordentlig utredning av det hela, vill doktorn sätta dig direkt på medicin utan utredning, hitta en annan så enkelt är det. 

Svar på tråden depp