• Tessa

    Hur långe har ni varit tillsammans när ni började planera Bröllop?

    Jag och min pojkvan traffades nar vi var 13 ar (2000), vi borjade samma hogstadium och han ar barndomskompis med tjejen som blev (och ar) min basta van. Vi umgicks ganska mycket, strulade runt lite nar vi var 14 ar och har alltid varit lite kara i varandra.  :) Efter hogstadiet flyttade jag och vi sags inte pa flera ar trots att jag umgicks en del med min basta van som han ocksa umgicks med. Sommaren 2009 hade jag varit igenom tva langa forhallanden med riktiga svin till pojkvanner och var urbota less pa man overhuvudtaget. Flyttade tillfalligt hem till foraldrarna igen och gick pa en liten fest hos min basta van och dar var min m2b! Han hade blivit en man sedan jag senast sett honom och fjarilarna i magen kom tillbaka. Vi pratade lite den kvallen, bytte telefonnummer och borjade sedan "dejta" efter ett par veckor. Jag var lite orolig over att det var for tidigt efter mitt senaste forhallande, men efter en manads traffande och smygande infor min basta van (vet egentligen inte varfor vi holl det lite hemligt? :)) sa blev vi officiellt ett par i Augusti.
    Flyttade ihop efter 6 manader och allt har kants sa ratt. :) Nu har vi varit tillsammans i 1 ar och 8 manader och min pojkvan friade till mig for ett par veckor sedan. Jag ramlade nastan av stolen. Blev helt paff! Men saklart sa jag ja! :)
    Eftersom jag ar i London och gor min praktik just nu kommer vi ha en liten forlovningsceremoni den 2 juli, nagra veckor efter jag ar hemma igen och nar ringarna anlant. :) Brollop kommer om ett par ar nar vi sparat ihop pengarna till den fest vi vill ha. Jag ar nog den lyckligaste flickan pa jorden! :)

Svar på tråden Hur långe har ni varit tillsammans när ni började planera Bröllop?