• Nymphaeah

    Skorna - förnuft eller känsla?!

    Jag älskar skor, och till mitt stundande bröllop vill jag ha ett par riktigt grymma pjucks på fötterna! Något galet, färgglatt eller glittrigt( - tänk Carrie Bradshaw i SATC!) som en lite galen hemlighet under min stora vita tyllklänning! Det stora problemet är ju att dessa vackra skor jag tittar på och dreglar över är höga och garanterat obekväma att ha på sej under hela denna dag. Så ska man titta på en par "tråkiga" skor som är mer förnuftiga, eller ska man välja med hjärtat och hellre ha med sej ett par söta ballerinor att byta med när fötterna ger upp?
    Hur väljer ni andra brides to be, och ni som redan haft er stor adag, hur valde ni, med hjärtat eller förnuftet?

  • Svar på tråden Skorna - förnuft eller känsla?!
  • Darling Daisy

    Jag (tror) att jag kommer att köra på förnuftigt. Just för att, som du skriver, överleva hela dagen. Dock kommer jag ha några olika skor med samma klackhöjd att byta mellan om fötterna börjar klaga.

    Tänk på att du kan få problem med klänningen om du måttar den efter ett par höga snygga bling-bling-skor och sen byter till ett par sköna platta ballerina. Då kan klänningen ju bli sex-sju cm för lång och det är garanterat irriterande!!

  • Pinkgrape

    Jag är SÅ glad att jag inte behöver göra det valet! Jag har hela tiden vetet och velat ha ett par svarta pumps, vilket jag ju bara råkar ha hemma redan ;P Så skorna är redan ingådda och passar perfekt = väldigt sköna :)

    Har du ingen bild på dessa skor du drömmer om? :D


    augustibrud.bloggplatsen.se, lösenord när det behövs: Pinkgrape
  • Chicita

    Jag måste gå på förnuftet.
    Har en fot som krånglar så in h h-vete, och jag får så ont i den om jag har fel skor, att jag kan svimma av smärta...
    Så jag blev superglad när jag hittade ett par platåskor med kilklack i den stil jag ville ha, där jag får bra stöd under hela foten och att det inte är bara "rutchbana" i dom. Det går faktiskt att sätta tyngden på hälen *lycka*

    Har haft dom en kväll på en fest, och det funkade bra. Nu ska jag bara hitta lite mer tillfällen att använda dom på så att dom är helt ingådda till vår stora dag Solig

  • EllaBella

    Ta de galna skorna och ha ett par bekväma kilklackar med geleinlägg att byta till när skorna ger upp!

  • queenelin

    Skit i förnuftet! Förhoppningsvis är du så adrenalinstinn så att fötterna klarar pärsen, och om inte, släng av dem och dansa barfota på borden!

    Man ska aldrig, ALDRIG sätta praktiskhet före skönhet, för då står man där, i ryggsäck och birkenstock och skulle lika gärna kunna vara en grå fläck på tunnelbaneväggen!

    To much is never enough!

  • Chicita
    queenelin skrev 2011-05-02 12:47:25 följande:
    Skit i förnuftet! Förhoppningsvis är du så adrenalinstinn så att fötterna klarar pärsen, och om inte, släng av dem och dansa barfota på borden!

    Man ska aldrig, ALDRIG sätta praktiskhet före skönhet, för då står man där, i ryggsäck och birkenstock och skulle lika gärna kunna vara en grå fläck på tunnelbaneväggen!

    To much is never enough!
    ...Eller så tar man ambulansen direkt in på operation efter att ha brutit sönder den sköra foten och slagit sönder den trasiga axeln mot stengolvet när man svimmade av smärtan när foten gick sönder... Flört

    Man behöver ju inte överdriva liksom...
    Ingen brud skulle väl komma på tanken att gifta sig i fritidskläder bara för att dom valde bort Jimmy Choo-Skorna.
    Det är ett långt skutt från: lite lägre klack, men tillräckligt sköna för att man kan gå i dom utan att det gör ont -- till att gifta sig i foppatofflor och flanellskjorta liksom...

    Om du prioriterar snygghet först så hoppas jag verkligen att du slipper hamna i min (och många andras sits) som dras med kronisk smärta och förstörda fötter och leder.
  • TheD
    Chicita skrev 2011-05-02 12:58:55 följande:
      Jimmy Choo-Skorna.
    GIVE ME GIVE ME GIVE ME GIVE ME!!!!
  • Lumys

    Kör på galet vackra och coola skor, ha ett par ballerina som back-up lakom till dansen.

  • Rebbak

    Jag röstar också för snygga skor! en dag kan man ju klara det, och värsta fall får du dansa runt barfota, det är ju bara kul!
    Jag har för övrigt köpt superfina skor som jag hoppas kunna ha hela dagen och kvällen, men de är inte så höga, 7,5 cm. sätt i gelkuddar vid trampdynan för avlastning

Svar på tråden Skorna - förnuft eller känsla?!