Tunnbrödssnittar?
Vi ska servera snittar som tilltugg till välkomstdrinken och jag behöver tips på goda fyllningar med inte alltför dyra ingredienser.
Vi ska servera snittar som tilltugg till välkomstdrinken och jag behöver tips på goda fyllningar med inte alltför dyra ingredienser.
Ja, om ni ska ha med tunnbröd passar kanske något lappländskt? Typ renstek o pepparrot.
Fast det blir ju ganska matiga snittar om man använder tunnbröd. Dels är ju brödet rätt kompakt, dels måste ju rullarna vara rätt tjocka för att inte veckla upp sig själva.
Annars är ju parmaskinka o philadelphia smaskens.
Nån skaldjursröra i snittarna vore också gott. Sen kan man göra en röra på grädde och kaviar som blir supergod. Laxröra är också smaskens och som Gun föreslog renstek och pepparrotsröra.
Hoppas du får massor med goa förslag (jag kommer att tjuvkika).
Petra
En röra med varmrökt röding och creme fraiche ev rödlök salt och peppar är inte så tokigt.
Lägg gärna lite grönsallad underst.
En gräddfilsröra med hackat äpple, lite senap och något gott rökt kött.
Bre på och rulla ihop brödet, sätt i "tandpetare" och skär i lagom stora bitar.
Gott!
Ost och isbergssallad! Mmm... Kanske f;r veggisarna också.
Alice, vilken tur att du påminde mig om vegetarianer (det kommer tre stycken), jag har tänkt på dem till buffén, men inte till snittarna.
Tack! :)