• SaJo1981

    Khom Loy - Kinesiska lyktor




    Vi hade khom loys på vårat bröllop den 23 juli i år, fick perfekt väder då det hade regnat konstant i en vecka, sen fick vi strålande väder under vigseln och fotograferingen och sen kom det en skur på kvällen precis innan vi skickade iväg dem samt vindstilla ute, min svärmor är från Thailand så hon åkte dit och handlade 60st =)
  • SaJo1981
    Våffelstugan2012 skrev 2011-10-14 19:56:03 följande:
    Var det krångligt för alla att "montera" lyktorna? Vi ska ha lyktor på vårt bröllop i Feb och vi tänker att alla ska få montera sin egen lykta, men tar det väldigt lång tid? Vi ska ha ute vigsel och detkommer vara kallt så jag vet inte hur länge folk kommer orka stå o pilla med det tänker jag...
    det tar lite tid ja! min svärmor och hennes systrar monterade alla innan så dom var typ klara när vi skulle skicka upp dem, sen tar det lite tid för dem att bli varma så dom kan lyfta också!
    Men det blir ju fantastiskt fint=) 
  • SaJo1981
    Våffelstugan2012 skrev 2011-10-16 22:01:40 följande:
    Tack för ditt svar...Nu blir jag lite "nervös", men det var tur att jag läste detta först så vi kan försöka planera för det...Vi har även några över så vi får helt enkelt öva lite här hemma o kolla hur lång tid det tar
    jag tänkte precis föreslå att ni testar hemma själva innan så ni och kanske er toasmaster/toasmadame har lite koll (kan ju va bra om någon kan gå runt och hjälpa till lite när det väl är dax)
Svar på tråden Khom Loy - Kinesiska lyktor