Inlägg från: RebeckaRichard |Visa alla inlägg
  • RebeckaRichard

    Malmö brudar 2011/2012

    Här är en till Malmöbrud!
    Vi kommer att gifta oss 16 juni 2012 i Fosie kyrka och sedan ha festen på Heleneholms slott.
    28 år, inga barn.

    Men ska tillägga att vi planerar allt på distans från Australien där vi befinner oss fram tills 1 maj så det kräver lite extra kreativitet :)

    En hel del är ordnat, men självklart återstår mycket. Tar tacksamt emot tips på var man kan fixa hår och smink. Vad finns det för bra ställen förutom Nyanc och Wellness room?

    Någon som har fler tips på florist i Malmö? Har hört lite sisådär om Gouteva. Är EG blomman bra? Vill ha en ganska klassisk rund bukett med mest vita rosor!
    Hur gör ni andra förresten, beställer ni bara brudbukett och corsage eller blommor även till kyrka, bil, lokalen? Hur mycket? Ska ni t.ex ha blomsterarrangemang / vaser på borden vid middagen?
    16 juni 2012
  • RebeckaRichard
    Nikkita skrev 2012-01-31 15:37:06 följande:

    Först & främst: Välkommen hit :)


    Vi gifter oss borgerligt på Heleneholm slott den 30 juni :D Så då är ni där lite före oss!!!


    Jag har inte själv fixat floristen än, men vet hur jag vill ha buketten iaf. Vi tänker även beställa borddekoration i låga arrangemang så att gästerna kan se varandra över bordet i samma färgtema så det blir enhetligt.


    Nikkita: Tack! :)

    Vad kul!!
    Då kanske du kan bekräfta att Heleneholms slott är fint? Vi bokade ju festlokalen utan att ens ha sett den, haha. Men genom deras hemsida och vad jag kunnat läsa mig till här på BT så verkar det fint och bra. Hur går det med planeringen? Hur många gäster ska ni vara?

    Någon som vet vad man bör räkna med för kostnader när det kommer till florist? Iofs svårt att säga generellt, men ändå. Här på Bröllopstorgets exempelbudget står det 500 kr eller något liknanade. Är inte det lite lite? Fast då kanske de räknat med en väldigt enkel brudbukett och inget mer?
    16 juni 2012
Svar på tråden Malmö brudar 2011/2012