Inlägg från: mikaela86 |Visa alla inlägg
  • mikaela86

    Malmö brudar 2011/2012

    Ja här har ni en till Malmö tjej som gifter sig i S:t Pauli kyrka den 27:e augusti, är själv döpt där och min son lika så!! Vi bokade tid förra veckan och det var inga problem även på så kort varsel =)
    Behöver alla tips som kan tänkas!!

    Är det någon som ska gå på The Wellness rooms bröllopsmässa?? Missade bröllopsmässan som var i februari, visste nämligen inte att vi skulle gifta oss då =) och jag tror man kan få mycket tips på en mässa.

    jo, är det någon som ska ha rixfoto som fotograf?? undrar nämligen hur de är, har annars jenny backlin i tankarna men rixfoto är billigare med vigselfotografering!! 

  • mikaela86

    Jag ringde till Pauli kyrka istället för att maila, kan vara lite klurigt att komma fram men kändes ändå bättre att prata med dem.
    Vi kommer att fotas innan vigsel så att gästerna inte får vänta så värst mycket på oss, har varit på bröllop med låång väntan.
    Har föresten hittat MIN klänning idag, den första jag såg wiii =)) en riktig prinsess klänning!! 

  • mikaela86

    Wellness room mässan är den 8 maj och man kan köpa biljetter på bla. Palm design, det kostar 75:-
    gå in och kika på www.wellnessroom.se under bröllop hittar ni info.

    RiNa: vår vigsel är kl. 16.00. jag hittade klänningen på palm design, är super nöjd med service och allt, jätte trevliga!! Har tyvärr ingen bild än!!

    Är det någon som ska beställa tårta på ultimate cake?? 

  • mikaela86
    RiNa skrev 2011-04-30 21:46:13 följande:
    Ska du oxå gå på mässan? Sambon var iväg och köpte biljetter idag =)
    Vi fick vår vigsel kl.13 efter lite pusslande från deras sida, så då hinner vi fotograferas i lugn och ro efteråt.

    Vi kommer beställa tårta anitngen på tårtrummet i arlöv eller på tårtesset i staffanstorp tror jag det är. Tyckte ultimate cake hade superfina tårtot men tyvärr tillåter inte ekonomin det.
    Ja jag funderar på det, men jag vet inte om jag ska ta med mig mannen eller tärnorna?? tror det blir mannen han behöver komma in i bröllopsflowet Glad 

    men är ultimate cake så dyra, då får det nog bli något annat, tyckte mest att det var bekvämt med en konditor som specialliserat sig på tårtor mitt inne i stan!!
  • mikaela86

    Gud vad häftigt gör ni det på bröllopsdagen eller innan?? måste vara smidigare att göra det innan typ dagen innan!!
    det vill jag också göra Glad 

  • mikaela86

    Ush vad trist att klänningen inte passade, men men du kan ju alltid sälja de klänningarna du inte kommer att ha på din bröllopsdag ju Glad

    Ja du vi har verkligen handlat för mer än vi skulle, min känning gick på några tusen mer än tänkt och min m2b:s kläder lika så, allt kostar ju så himla mycket, men man gifter sig ju bara en gång förhoppningsvis!!
    Annars går allt som planerat!!

    Man vill ju vara fin under för sin man, så jag kommer nog också lägga en slant på underkläderna!!

    Funderar på att ge min man en secret box i morgongåva, är det någon som tänkt detsamma eller har gjort en?? Tycker bara att det så så himla jobbigt att vara i underkläder inför andra som man inte känner gah!! 

  • mikaela86
    RiNa skrev 2011-05-06 17:48:16 följande:
    Theka: Verkligen trist att höra om din pappa, förstår att du blir besviken på honom.

    Någon mer som ska på Bröllopsmässan på Wellness room på söndag?
    Japp vi ska dit kl. 14.30 tror jag det var, iallafall den sena tiden Glad riktigt kul ska det bli, behöver få min blivande att bli mer intresserad eller igångsatt eller nått i den stilen !!

    Theka: hade min pappa varit så hade jag nog tackat nej till pengarna och sagt att då får det va så, då klarar vi oss själva om det ska vara på det sura viset!!
  • mikaela86

    Japp då var smink och hår bokat whiii, det börjar mer och mer falla på plats, det kan nog bli ett bröllop av det här med!!
    Vi var med på mässan och fick väldigt mycket tips och råd, har bl.a bokat tid med floristen Gouteva, provsmakat mousser från tårtrummet, hoppas bara att hon kan klämma in oss i schemat på vår dag så vi får vår drömmtårta!! Och ja hår och make görs då på The wellness room på den stora dagen, det känns ju så himla lyxigt Skrattande 

    Själv tyckte jag inte att det var så jätte mycket folk men vi (RiNa) var kanske där på olika tider!!  Tyckte också att min blivande fick en insperationskick av att följa med på mässan och bli mer delaktig i all planering och sen är lite egentid utan barn aldrig fel!!

  • mikaela86

    RiNa ja vad jag kan komma ihåg så var det på Baltzargatan!!

  • mikaela86

    Ush behöver råd, vi bokade datum med en tårtfirma igår och blev nöjd men med lite tvivel på att det kommer bli som jag vill, och i morse fick jag ett mail av en annan tårtfirma om att hon fått en ombokning på vårat datum och kunde nu göra vår drömmtårta till oss, vi har testat dennes mousser och blev förälskade gillar verkligen henne också!! Gah ska vi avboka den första och ta hon som jag vet fixar det precis som vi vill ha tårtan eller bara låta det va och lita på att det blir bra ändå?? Och vad säger man om man vill avboka en tårta??

    har ni några erfarenheter av Tårtrummet eller Tårtesset??  

Svar på tråden Malmö brudar 2011/2012