• Sommarbrud

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Okej här har man packat lite o ätit middag (verkligen inget så mumsigt som vissa i denna tråd) men oj ni har hunnit med en massa ämnen :) KUL!!

  • Sommarbrud

    1700tal och ni andra som diskuterar ordet WORD har det verkligen varit med så länge? Jag trodde inte att jag var lastgammal, visst börjar väl bli lite halvgammal men vi har aldrig använt det ordet (jag har iof inte FB heller) men använder man det ordet i vanligt tal?

  • Sommarbrud
    jennifaer skrev 2011-04-01 21:20:18 följande:
    Ooooh ja det är gammal surfing/skateboard-slang tror jag. Vet att det har hängt med sen minst när jag gick på högstadiet i alla fall så ganska länge är det i alla fallGlad
    Oj då jag måste ju bli lite mer skate alltså .) Ska jobba på det helt klart! jag vet på jobbet så har jag en del unga som jobbar (alltså 18 år) och ibland när dom pratar så gäller det bara att nicka och se glad ut för man fattar ju inte riktigt allt.. Och då är jag 27 vill jag tillägga ! Inte 84!
  • Sommarbrud
    MrsBrud skrev 2011-04-01 21:24:14 följande:
    Med det sagt letar jag nu efter tips Glad
    Vi letar "bröllopsresa", ja den riktiga blir barnfri om ett par år. Men vi vill hemskt gärna komma iväg efter bröllopet och ta med oss vår lilla ettåring.

    Har någon tips på bra ställe, gärna Grekland eller Spanien. Det ska vara en barnvänlig långgrund sandstrand, gärna barnpool... och lägenhetshotell känns lämpligt när man har en sån liten med sig kanske.
    Vi ska åka till Nice två veckor med våran son som är 1 då. Vi hyrde faktiskt lägenhet för det tycker vi är praktiskt. Då kan man laga mat hemma och sitta på kvällarna. Men du vill åka charter kanske?
  • Sommarbrud
    Skumboll skrev 2011-04-01 21:26:39 följande:
    Dra inte alla över en kam nu... Jag är en f.d. media-tönt. Hahaha. 
    Word!
  • Sommarbrud
    jennifaer skrev 2011-04-01 21:28:31 följande:
    Hehe ja men jag vet inte om word används så mycket bland yngre nuförtiden så det är nog inget du kommer höra från 18-åringarna. Man vad vet jag som kör norrlandsslang för alltFlört
    Nej dom använder massa andra ord, speciellt för platser inne  i sthlm som jag vet vart de ligger men inte med deras förkortningar :/
  • Sommarbrud
    1700tal skrev 2011-04-01 21:30:55 följande:
    Sommarbrud skrev 2011-04-01 21:17:05 följande:

    1700tal och ni andra som diskuterar ordet WORD har det verkligen varit med så länge? Jag trodde inte att jag var lastgammal, visst börjar väl bli lite halvgammal men vi har aldrig använt det ordet (jag har iof inte FB heller) men använder man det ordet i vanligt tal?


    Mystiskt är det... Börjar nog bli lastgammal! Fattar verkligen inte, jag menar vadå word? Det torde ju komma från den engelskspråkiga världen och med tanke på att jag befunnit mig där i många år är jag lite förbryllad. Flört
    Hahaha Tuppen uppSkål
  • Sommarbrud
    MrsBrud skrev 2011-04-01 21:33:16 följande:
    Sommarbrud, vi har varit inne på charter  men nu när du säger det så... Man kanske ska prova något annat. Jag blir lite nervös över det här med semester med en liten.. Charter känns soft då alla barn alltid känns välkomna!
    Har ni varit i Nice förrut?

    Skumboll: Tråkigt att höra, men du klagar inte! Och Mallis har vi spanat på, hihi! Svennebanan, jo tack.
    ja vi har varit där flera gånger men förra året var w med och då var han bara 6 veckor....

    Vi hyr lägenhet genom en sida där det är svenskar som hyr ut sina lägenheter vi har hyrt både hus och lägenhet genom den sidan o varit super nöjda.

    Men charter är väldigt bekvämt! Men detta passar oss bättre (blir billigare också)
  • Sommarbrud
    1700tal skrev 2011-04-01 21:38:33 följande:
    Men f**n hell! Ni är ju 1000 ggr mer hysteriska än vad jag är! Hur fasen lyckades ni skriva 2 sidor medan jag skrev mitt inlägg i godan ro medan jag sneglade på skavlan (som för övrigt är SÅ B men sambon insistrerar..)?? Det måste va rekord!
    Jag gillar inte skavlan! Stäng av! Omedelbart bums!
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!