• PimPim83

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    daniiel skrev 2013-01-15 19:11:45 följande:
    Jag har alltid betalat som gäst via paypal, alltså jag har inte någon användare hos paypal. Betalat så på DHgate, Ebay och hos Dino. Det har funkat väldigt bra :)
    Ja det är just paypal jag hade velat använda, men nu verkar inte det finnas som alternativ hos Landy längre trots att de skriver det på hemsidan. :(
  • PimPim83
    daniiel skrev 2013-01-15 19:20:02 följande:
    Har du mejlat och frågat om det? Det låter ju konstigt. Vad har dom för alternativ då?
    Ja jag har mailat men inte fått svar. Det verkar som alternativen är att betala med betalkort direkt (man kommer till någon sida som heter Alipay), Bank transfer eller Western Union. Jag har blivit avrådd från den sistnämnda. Det är därför jag undrar lite hur ni andra har gjort. Hade ju varit smidigt om jag hade kunnat betala med PayPal.
  • PimPim83
    daniiel skrev 2013-01-16 03:34:24 följande:
    Hm. Då förstår jag att du undrar. Men det är väl brudar här i tråden som beställt från Landy relativt nyligen som borde kunna svara på hur dom gjorde tycker jag.

    HALLÅ, NI SOM BESTÄLLT FRÅN LANDY!!!?? Solig
    Tack för hjälpen att hojta till Daniiel! Flört

    Nu fick jag svar från Landy att de vill ha min paypal-emailadress för att kunna skicka en invoice. Tyvärr verkar hon ha missuppfattat mig och tror att jag redan har gjort en beställning på en klänning istället för att jag vill göra en, så jag fick maila tillbaka och förtydliga. Nu ska jag bara skaffa ett paypal-konto eller fråga sambon om vi kan göra betalningen från hans konto.
  • PimPim83
    daniiel skrev 2013-01-16 11:13:20 följande:
    Haha ptja, något må jag ju kunna göra för att hjälpa tänkte jag ;)

    Okej, men då bör det ju lösa sig så du får betala via paypal ändå, vad skönt :) Jag tycker paypal är jättebra!
    Ja det verkar ha löst sig nu. Jag har mejlat med "Ella" på Landy och hon ska ha skickat en invoice till mitt paypal-konto som jag skapade idag. Glad  Jag får ta tag i det senare för just nu har jag en sovande 2-åring i famnen så jag känner mig något begränsad. Flört
  • PimPim83
    daniiel skrev 2013-01-16 12:57:54 följande:



    Det är den här klänningen, fast utan blomman i midjan och med snörning istället för dragkedja i ryggen. Den räknas som en brudtärneklänning så den kostar "bara" 179 dollar. Helt ok pris för att vara Landy tycker jag! Flört
  • PimPim83
    Bewi skrev 2013-01-16 14:45:31 följande:
    kan infoga (dock lite senta kanske) att jag betalade med kort på dino och kom till sidan alipay. jag tyckte det va supersmidigt :) först fyller man i kortuppgifter sen blir man dirigerad till en sida där man behöver använda bankdosa för att betala så det är ju en säker betalning :) 

    hoppas din klänning blir lika fin som du hoppas :) modellen va verkligen supersnygg :) 
    Tack för svaret! Nu är det redan fixat så jag kan betala via paypal, men det är ju bra att veta om man av någon anledning ska beställa en klänning till. Flört
  • PimPim83
    Kanonino skrev 2013-01-17 21:54:19 följande:
    I söndags skickade jag en förfrågan till Landy via deras hemsida "Custom your weddingdress". Har inte fått någon återkoppling alls, varken automatisk eller "manuell". Hur länge fick ni andra vänta? Eller mejlade ni ett vanligt mejl direkt?

     
    När jag har kontaktat Landy har jag fått svar inom ett dygn. Då har jag alltid mejlat.
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!