• 1700tal

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Tack, Vinterfrost och Minuz!!

  • 1700tal

    Jag håller verkligen på er som kämpar med vikten, vet ju hur det är. Nu är ju mina 18 kg jag gick upp av medicinen borta och nu ska jag försöka hålla dem borta nu när man kämpat så. Men det är inte lätt! Men för mig blev även vändpunkten att klara av att gå ner när jag började göra det för min egen skull, ingen annans. Min terapeft fick mig att förstå det till slut, kilona skulle ner igen för att jag skulle må bra - inte för att möta samhällets ideal. Det blir liksom en helt annan sak då. Så lycka till med kämpandet, gör det för er själva bara! <3


     


    Jag gick ner allt med GI förresten. Väldigt lätt och smidigt.


     


    Vinterfrost - glöm inte visa bild när den kommer!!!

  • 1700tal
    daniiel skrev 2012-08-20 10:47:19 följande:
    Hihi näää... det där är en äkta en :) Drottningen av kinaklänningar övergav dom ;P haha
    Hahaha, japp - den titeln gillar jag! Men jag delar den nog med dig!

    Som sagt, det "ar en akta en". En La Sposa of Barcelona - dar jag som av en handelse befinner mig pa brollopsresa just nu!

    Min make *fniss* far ikvall sin storsta drom uppfylld, jag fixade honom just en biljett till hemmamatchen Barcelona vs. Real Madrid. Hotellreceptionen fixade det och inte for jag begriper ett jota om fotboll - men jag vet att det ar stooooort! Han var som ett barn infor julafton nar han insag att han skulle fa ga, haha!

    Hence min attack pa receptionens dator... For vad ska en nybliven fru annars hitta pa sa har en torskvall? Far val ga ner och ta mig en piña colada sjalv pa stranden!
  • 1700tal

    Holloj gott folk! Vad ni skriver... Vet inte hur jag ska kunna läsa ifatt allt?! Gött... Vi renoverar stuga för fullt (och pluggar heltid igen) men snart ska jag nog få lite mer tid över. Och ska visa lite mer bilder från bröllopet oxå!


     


    Men vad fina klänningar ni visar här på slutet, massa underbar spets!! Hoppas de blir fina.

  • 1700tal
    daniiel skrev 2012-09-02 09:22:22 följande:

    Hej! :D Hur hade ni det i Barcelona? Vad kul det låter med stugrenovering, om än tids- och energikrävande. Speciellt kombinerat med jobb och heltidsstudier. Vad är det du pluggar nu? Visst var du klart med den där trädgårdsutbildningen?


    Väntar med stor spänning på fler bilder! Såg bilder på er dukning, det såg ju jättefint ut :) Ni hade visst likadana stolar som vi :P haha


    Barcelona var väldigt varmt! Men jättehärligt! Vi badade non stop, riktigt varmt i vattnet.


     


    Ja, det är väldigt mkt att göra i stugan. Kul men lite stressigt, jag vill ju göra allt på en gång... Men vi är där varje ledig sekund och målar, målar, målar... Tapetserade hela sovrummet igår, det var kul för då syntes det verkligen skillnad! Det är i väldigt dåligt skick så alla framsteg är stora framsteg.


     


    Japp, är klar med trädgårdsutbildningen. Nu går jag yrkeshögskola i Trädgårdsföretagande Odling. Så fortsättning på samma sak i stort sätt.


     


    Haha, jag såg oxå att vi hade samma stolar! Hyrde ni dem eller fanns de i lokalen?

  • 1700tal
    daniiel skrev 2012-09-03 09:24:37 följande:

    Det är en kolonistuga med stor härlig tomt (eller kommer bli när jag är färdig med den iaf ). Stugan är lite större än lägenheten och på cykelavstånd så den kommer vi nog använda massor förutom under de kallaste mån.


     


    Ja, det är super med all praktik på YH, det är ju det bästa sättet att lära faktiskt. Och få in en fot i branschen, också viktigt. Den är nästan 2 år, precis lagom så man slipper plugga i evigheter. Hade du gått eller funderat på nån YH? Fic det för mig nu, eller att vi pratat om det?


     


    Jaså, var era stolar svarta.. Våra var mörkblå, men modeller verkar ju va densamma. De var väldigt sköna att sitta på iaf! Såg också att det fanns röda, tack gode gud att man inte fick såna! Det hade skurit sig duktigt med våra färgteman!

  • 1700tal

    Förresten, nu har jag lagt in lite bilder från bröllopet i mitt galleri under mappen "bröllopet", om nån vill gå in och smygkika!

  • 1700tal

    DD och JOOL -. Tack!!


     


    DD, just det du hade ju också det! Gillar vekligen stjärnflocka, den är så där oansenligt vacker i all sin enkelhet liksom.


     


    JOOL, ja den var tung som 17! Den låg framför oss på honnörsbordet under hela middagen och på tårtbordet under resten av festen. Den var perfekt för att ligga ner, trodde hållaren skulle va i vägen men det var tvärtom. Bukettens vikt hölls uppe av hållaren när den låg på bordet, fiffigt värre! Men ett riktigt smycke var den, många stod och beundrade den. Faktiskt var den så i centrum att inte en enda gäst komplimerade klänningen vad jag minns!

  • 1700tal
    daniiel skrev 2012-09-04 20:45:19 följande:
    Jag hade tänkt skriva mkt mer, men vi har varit borta med dottern hos hjärtläkaren hela dagen, så är helt slut och ska nu stupa i säng!
    Hoppas läkarbesöket gick bra, inget allvarligt hoppas jag?
  • 1700tal

    Hej på er gammelhönor (och nytillkomna kycklingar)!!!


    Vill bara kika in och säga hej... Har inte kunnat logga in på BT på evigheter men nu lyckades jag fixa nytt lösenord! Har gått in och tittat i tråden då och då och är så glad att ni håller den flytande. Särskilt du Pinki, du är ju helt fantastiskt outtröttlig, helt impad! <3


    Kram på er!

  • 1700tal
    Humlan skrev 2013-02-01 12:55:19 följande:
    hej hej
    Kommer du ihåg mig ? Tungan ute
    Såg dina bilder och dom är ju helt fantastiska
    Självklart kommer jag ihåg dig, det var inte igår! Visade du bilder från ert bröllop, det minns jag däremot inte? För du gifte dig väl sommaren innan mig eller hur? 2011? Tänker febrilt men kan inte sätta ett ansikte uppepå ditt nick liksom...
  • 1700tal

    Pinki (sorry, Daniiel ) - håller helt med dig, det är en tragedi att inte få beställa hem fler klänningar... Faktum är att brudklänningsbutiken runt hörnet om vårt hus är till salu... Faktiskt. Tänka sig... *visslar oskyldigt*


     


    Hur går det med allt, mår dottern bra?


     


    Vi fick förresten fotografens (den vi faktiskt betalade för..) bilder förra veckan (jättejättesent). Passade på att lägga in dem nu i ett nytt album bland mina bilder om nån vill kika? Vad man minns tillbaka, det var som igår... De ligger under albumet som heter "Fotograf Lailas bilder".


     


    Blev det nån TTD-fotning för dig förresten? Sist jag såg bild hade du tagit bort allt fluff, men blev det nåt sen?

  • 1700tal

    Pinki - ja, visst skulle det va underbart med en butik på riktigt?! Har ingen aning om vad den kostar eller så. Men det är den butiken i stan som har lite mer "lågbudgetklänningar", Nixa bl a så det skulle säkert va den perfekta butiken att komplettera med en kinasydd märkeslös egenritad kollektion. Och så göra en liten trädgårdshörna i butiken med floristtjänst... Synd du bor så långt bort i urskogen, annars hade vi kunna slagit oss ihop!


     


    Skönt att hon mår bra! Men tråkigt att det blir sånt moment 22 med FK, jobb osv... Kommer hon att kunna va på fritids/förskola/lådstadie sen eller vad är planen i det långa loppet?


     


    Jo, det går bra för oss. Nä, inget hus än. Tyvärr menade jag "vårt hus" as in huset vår pygmélilla bostadsrätt klämt in sig i... Vi tänker hänga oss kvar här så länge vi bara kan, av ekonomiska skäl. Vi drog igång hela infertilitetskarusellen (som du ju vet om) efter bröllopet, kände det var dags. Så vi är mitt uppe i behandlingar och allt sånt och ställer in oss på att få hosta upp ansenliga summor närmaste tiden. Så vi klamrar oss kvar i ettan så länge. Inte kul, men vad gör man?


     


    Uuh, har du bilder från fotograferingen? *måste in och snoka lite i ditt galleri*

  • 1700tal

    Kaffegrus, vilken fin klänning du fått hem! Bläddrade bakåt lite, var tvungen att kika.

  • 1700tal

    DD - Hehe, nää tack, ingen häst. Om det inte är en bra arbetshäst jag kan använda i odlingarna om några år! Istället för traktor!


     


    Pinki - Jaha, funderar ni på att börja försöka snart igen. Vad spännande! Jo, jag minns ju hur vi pratade om det förut. Inte lätt alla gånger. Jag äter hormoner för fullt, lagom kul. Men vad gör man inte...


     


    Skriver du på familjeliv också? Kan inboxa dig mitt nick isf och vilken tråd jag hänger i.

  • 1700tal

    Just ja, skulle ju kommentera dina bilder som du lagt ut. De var ju jättefina!! Och du passade ju kanon i klänningen trots bristen på det fluff vi båda gillar! Och vad fina bilderna på stranden var!

Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!