• 1700tal

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    jennifaer skrev 2011-04-04 20:59:44 följande:
    1700tal skrev 2011-04-04 20:46:17 följande:
    Merci! Ska beställa en enzoaniklänning tänkte jag som liknar din (åtminstone till det svarta bandet..). Vill oxå ha en dramaklänning! I samband med det säljer jag min första tänkte jag... T.o.m sambon har samtyckt!
    Jag vill nog också låna din sambo en stundSkrattande Nä men faktiskt suck! Inte nog med att ni fick mig att köpa en fluffklänning, nu är jag ju sugen på en till klänning också!Skrikandes
    KLART DU SKA HA EN KLÄNNING TILL!!

    Man måste ju tänka så att 3 kinaklänningar kostar som en "vanlig" klänning här. Då har man 3 hemma att välja mellan. När man valt säljer man de andra 2. Den ekvationen är väl ändå helt klockren?? Även för motsträviga blivande makar?
    Aylas skrev 2011-04-04 21:00:03 följande:

    1700-tal; kunde de inte ta lite på sömsmånen?


    De har max 2 inches tillgodo men överdelen är på veckning/drapering och först efter det kan de mäta och se exakt hur mkt som kan läggas ut. Men hon gick ut och på fabriken igår medan hon hade den hysteriska jag på chatten samtidigt och det såg inte lovande ut.
    Skumboll skrev 2011-04-04 21:02:36 följande:
    Haha, till din blivande vill jag bara säga - det man inte vet har man inte ont av!
    Hahaha, just det! Min förstående sambo i all ära men klänning nr 2 både beställde och betalade jag utan att säga nåt till honom. Han märkte inte ens att kontosaldot minskade. Först nyligen, efter jag beställt klänning 3 och klänning 4 kom jag på att jag glömt säga det till honom, haha!
  • 1700tal
    Miceme skrev 2011-04-04 21:04:14 följande:
    YES Sir!!  Håller på och ska beställa i en storlek som finns men jag hittar inte deras hollow to floor mått, står i kö på chatten men det verkar ta tid......

    Är det någon som vet vad milanoo har för standard mått??
    ÅH, jippi joj! Tuppen upp! Och tålamod nu med chatten... Håll ut..
    Aylas skrev 2011-04-04 21:06:44 följande:
    Hihi, jag vet. Men det är svårt att dölja en bröllopsklänning i lägenheten

    Såg årets första tussilago idag, blev så lycklig att jag nu köpt en hel kryddträdgård. Missade tomaten men den kommer Timjan, citrontimjan, mynta, rosmarin, basilika, persilja, gräslök och chili står nu i köksförnstret!
    Joodå, har du ingen som kan hjälpa dig konspirera? Mamma eller nån som kan ha den åt dig?

    Åh, vad mysigt med kryddor... Har lyckats övervintra ett antal bamseplantor rosmarin som tokblommat hela vintern, det är så långt jag kommit. Men inga nya än. Men nu blev jag inspirerad! Såg dock att mangolden nu tittar upp med gröna fina blad ute samt den franska dragonen. Den trivs förvånande bra i pallkragen.

    Men idag har jag hämtat fler pallkragar vid lagret som ska målas och fyllas med ny jord. Då blir all palkrageodling hos i i två lager - mkt bättre för både växterna och ryggen!
    jkbr skrev 2011-04-04 21:11:05 följande:
     Men kan du inte lämna in din länning och sy om den den då? eller göra det själv när du är så duktig :)
    hur lång tid har det tagit för dig att få dina milly klänningar? 
    jag  betalade förra veckan och dom skickade en bekräftelse  i söndags  , och bröllopet är 18 juni.
    skrev att jag hade deadline 4 juni.
    Jag hade bestämt mig för att ha min klänning jag har köpt från milly men ångrade mig efter jag tagit den till skräddare och lagt 2000 där :( så nu är milly mitt sista hopp :)
    Nej, sömsmånen räcker inte.

    Nu hängde jag inte riktigt med på vad du sa... Hm. Har du alltså beställt den där du visade upp från milly och fått hem den och fått göra om den hos en skräddare för 2000 kr? Passade den inte? Och sen beställt en ny som du betalade förra veckan (oxå fr milly?)? Hängde inte med riktigt men mitt huvud snurrar å andra sidan av alla klänningsbilder och beställnings- och leveransdatum ni alla skickat till mig!
  • 1700tal
    Mix skrev 2011-04-04 21:16:13 följande:
    Rätt tänkt! Var det inte den som jag skulle adoptera om du inte gillade den hehe... Drömmer 
     
    Ja, just det! Kanske t.o.m råkade beställa den i dina mått... Kanske var ödet! Hade du beställt klänning förresten? Kan du inte ge den info vi tänkt sammanställa samt lägga in ny bild iaf?

    Och det gäller er andra oxå som beställt klänningar och väntar på dem!
    Darling Daisy skrev 2011-04-04 21:16:46 följande:
    ). Undrar bara lite om vilka mått man ska ange när man köper byxor, borde ju vara andra än de för klänning...
    Gren till golv borde ju vara relevant. Och både höft och stuss när det är byxor kanske?
  • 1700tal
    Aylas skrev 2011-04-04 21:06:44 följande:
    Missade tomaten men den kommer
    Nej men, glömde du tomaten?? Såg det först nu. Tillbaka till Blomsterlandet med dig omedelbums!

    Nu har alla min tomatplantor tittat upp och satt riktig sprätt. Finns inget mer tillfredsställande att se ett frö gro och bli en planta lite mer för varje dag. Fast färdiga plantor har oxå sin charm. Man slipper dela badrummet med 50 småkrukor och en galen blålila växtlampa!
  • 1700tal
    Miceme skrev 2011-04-04 21:37:10 följande:
    Detta blir ju lite bakom ryggen på min älskade sambo är det inte lite hemligheter som bibehåller spänningen      
    Han var nog bra nära att leta upp numret till psykakuten efter klänning no3
    Men STOP och belägg nu, vadå 3 klänningar?? Jag har bara 2 bilder på dina klänningar?? Den större i organza och den i spets... Var det en till?

    Men se vad praktiskt det är med det dokument jag lagt era bilder i tills fler inkommer. Shit vilket koll jag har på era klänning nu! Kanon. Man blir annars lätt förvirrad...
  • 1700tal
    jennifaer skrev 2011-04-04 21:38:30 följande:
    Nejnejnej min sambo kommer bli tokig!!! Jag tror inte riktigt du förstår hur hrm "ekonomisk" (eller ja snål!) min sambo är! Men vi får väl se vad jag tycker om den jag redan har beställt, jag kanske vill ha en litte nättare i spets också bara för att veta vad jag helst vill haOskyldig
    Men en liten liten spetsklänning tar inte upp så mkt plats i garderoben och gör inte så stort hål i plånboken... ju..
  • 1700tal
    MrsBrud skrev 2011-04-04 22:05:57 följande:
    Jag beställde i början av Januari, skulle varit färdig i slutet på februari. Kommer nästa vecka. Från Milly.

    Bra initiativ och vad mycket fint man får se Tungan ute
    Noterat!
  • 1700tal
    Fröken Söt skrev 2011-04-04 22:19:34 följande:
    Jag frågade om de kunde göra en "built-in petticoat", men nu börjar jag fundera på vilket som är bäst. Kanske är bökigt att ta bort underkjolen om den inte sitter som jag hade tänkt?
    Det enda jag tänker på är isf nackdelen för förvaringen. Har min klänning "mjukare" och finare lagd i en kista och underkjolen knölar jag ihop allt vad jag kan och knyter snören runt så den blir en tajt boll. Underkjolen i tyll tar maaaassa plats och jag skulle nog ha svårt att förvara dem ihop liksom. Klänningen vill man ju helst hänga eller lägga lite luftigt. Men har man en stor garderob är det nog ingen fara.
  • 1700tal

    Men FAAAN, nu får jag fan kruppjuck och apnoja på denna förbannade jävla skitdumma dator/uppkoppling!! Skrikandes De senaste av mina inlägg är det enda som lyckats postats på f*cking forever!! Kräks Varje gång jag ska posta ett inlägg kopplas internet ner!!! Nu har jag skrivit om samma sak 10 ggr, FAN! Skrikandes Kommer detta inlägg fram är det ett f*cking mirakel. Men det gör det säkert inte, sista halvtimmen har jag skrivit ord för kosmos... Nu ger jag upp för ikväll innan datorn åker ut!!

    Godnatt!

  • 1700tal
    Miceme skrev 2011-04-04 22:55:20 följande:
    Ja och kan inte bara människor i min omgivning gifta sig så jag får gå på lite bröllop!!

    Nu har jag beställt!!!!
    Beräknat leveransdatum 9/5 från milanoo
    Jaaa, vad kul!! Då lägger jag till den oxå. Om datorn går med på det. Morr! Skrikandes
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!