• Malin24

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Farmall skrev 2011-05-04 06:42:59 följande:
    Mia4: Jättekul att du fått din klänning! Då kanske det finns hopp för oss andra också.

    Bella har just lovat mig klänningen den här veckan också. Hoppas hoppas, men jag vet inte hur allvarligt jag ska gå in för det.....
    Va roligt!! Hoppas den kommer!

    Mig ignorerar Bella på chattenRynkar på näsan
  • Malin24
    Farmall skrev 2011-05-04 07:08:46 följande:
    Jobbigt! Men detta var efter tredje mailet och ett försök på chatten igår som det nu inatt kom ett mail om att jag inte ska vara orolig och att den ska vara klar denna veckan och jag får bilder då.
    Hoppas hoppas för dig också.
    Ja hoppasGlad Nu blev jag lovad att få bilder den här veckan...men det har jag ju blivit i två veckors följd så jag undrar jag..
  • Malin24
    Sommarbrud skrev 2011-05-04 08:57:28 följande:
    Men då har du inte under förberedelserna? Vi har bokat 5 timmar men funderar på att ta heldag nu
    Vi har bokat heldag, vill så gärna ha lite kort under förberedelserna.
    Skumboll skrev 2011-05-04 08:55:14 följande:
    Spännande! Du får visa vad för ring det blir sen!

    Haha, jag tror Bella är rätt trött på mig. Jag tjatade på henne varje dag förra veckan.... Drömmer
    Tror hon är ganska trött på mig också, nu lovade hon iaf att senast lördag så ska bilderna vara här. Hoppas du får dina idag iaf :)
  • Malin24

    Jag fick näbbklänningarna igår som jag beställde på ebay för va en vecka sedan. Måste säga att de var supersöta!! och gulligt nog hade de även skickat med lite hello kitty grejer till tjejernaGlad

  • Malin24
    Sommarbrud skrev 2011-05-04 10:37:06 följande:
    Hah nej.. men är det värt att lägga ner as mkt pengar på en fotograf? Och på förberedelserna det är det jag är lite tveksam till eftersom jag byter om hemma hur kul miljö är det? Skillnad är om jag skulle vara på göväln då hade det varit skoj
    Jag sa precis likadant men som min blivande hävdade: Bilderna är ju trots allt det enda du har kvar efter hela dagen passerat (förutom alla minnen då) och då tyckte han att det var värt det...men det är ju så olika vad man tycker.
  • Malin24
    Skumboll skrev 2011-05-04 10:28:42 följande:
    Åh, bilder!
    Jag älskar att titta på små klänningar, jag sörjer väl den dottern jag aldrig kommer få, haha. 
    Absolut, ska ta några bilder och lägga upp ikväll. Tyvärr är det inte mina tjejer heller..utan syskonbarn men åh vad kul det är att få köpa lite prinsessaker Glad
  • Malin24

    man förstår att man är ngt desperat när man i hopp om att få se sin egen klänning i bakgrunden inte ens kollar på din klänning Skumboll utan fokuserar på bakgrundenGlad Men nu har jag tagit en extra titt på dem också och de ser ju jättefina ut!! Du kommer bli superfin!

    och Mia din var supersnygg!

    Men fortfarande inga bilder till mig....

  • Malin24
    Skumboll skrev 2011-05-05 09:47:59 följande:
    Malin24 skrev 2011-05-05 09:45:52 följande:
    man förstår att man är ngt desperat när man i hopp om att få se sin egen klänning i bakgrunden inte ens kollar på din klänning Skumboll utan fokuserar på bakgrundenGlad Men nu har jag tagit en extra titt på dem också och de ser ju jättefina ut!! Du kommer bli superfin!

    och Mia din var supersnygg!

    Men fortfarande inga bilder till mig....
    Du, jag kollade också vad det var för klänningar i bakgrunden!
    När hade hon lovat bilder?
    Absolut senast på lördag..men den står fortfarande i stage 3 så jag undrar jag.. men det känns väldigt skönt att både du och 1700-tal fått bilder och klänningar så att jag vet att det händer ngt på den där fabriken iafGlad
  • Malin24
    1700tal skrev 2011-05-05 10:10:34 följande:
    Men så brukar det ju vara, att klänningen står still jättelänge och så bara rasslar det till. Vissa av stage:n är ju "kolla igenom klänningen" osv.

    So please don't worry!
    Skumboll skrev 2011-05-05 10:06:10 följande:
    Åh så roligt! Kommer ju bli rena festen nästa vecka när allt kommer!
    Hahah ok ok säger du det så Skrattande
  • Malin24

    Precis mailat med Bella och surprise surprise..inga bilder denna veckan heller. De håller på och gör den nu sa hon. Det sa ju i och för sig Rita i måndags också men inget har ju hänt sen dess. Men nu sa Bella: Jag vet ju att ditt bröllop är om en månad så det är ingen stress, men det borde det ju vara om de precis börjat sy på kjolen och sen ska den sys och skickas...tur att jag inte ska gifta mig förren i augusti Glad Vill dock ha en chans att kunna göra vissa justeringar om det behövs *peppar peppar*.

Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!