• jessi85

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!


    Jag funderar på att köpa denna från säljaren Sweetdresses på DHgate. Har tittat på massor av kläningar på nätet och i butik men den enda som känts rätt är denna. Vill ha en ganska enkel klänning med lång ärm, tajt liv och "svishig" kjol :) Den är superbillig... 
    FruPuff skrev 2014-01-22 15:06:20 följande:

     


    Har funderingar kring denna klänning, eg en tärnklänning, men tycker om den. Att ha en maffig klänning med underkjol och massa detaljer är inte riktigt jag. Men så blir jag osäker, är det nån gång man får gå totalt crazy är det ju i sin brudklänning... ;) Vad tycker ni? Just nu är den ruggigt billig med... typ 700 kr... + frakt och ev moms/tull...


    Jag tycker den var jättefin, men så är jag som du ett fan av enklare modeller. Har också tänkt på att jag kanske borde ta chansen att gå loss på en riktig maffig och prinsessig klänning när jag har chansen, men det är inte min stil och jag vill ju känna mig bekväm i den.
  • jessi85
    FruPuff skrev 2014-01-27 11:50:27 följande:
    Jättefin! Tänker det nog är en modell som du borde kunna få sålt på blocket om det känns fel när den väl är hemma, så chansa om den är jättebillig... :)
    Tack! Jag ska köpa den idag. Om den passar kan jag tänka mig att färga den röd efter bröllopet och använda som partyklänning. :)
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!