• Lombard

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Hej! Nu vet jag inte om jag får med bilden men har hittat en jättefin klänning på dhgate.com. Vet inte om jag vågar beställa därifrån dock. (Även om det inte handlar om några stora summor.) För om jag har förstått det rätt så är det olika säljare på dhgate och då beror det på om den säljaren man handlar av är bra eller ej. I annat fall får man sno bilden därifrån och skicka till tex landy? Blir jätteglad för lite tips och råd! Någon annan som handlat därifrån?

  • Lombard

    En iaf, toppen...   Hm, men då kanske det är bättre att googla bilder och skicka till landy. Eller göra ett nytt försök att välja något. Tror att mitt största problem är att det finns så mycket att välja mellan! 
    Tack snälla du för att du svarade! 

  • Lombard

    Jag trodde också att jag skrev fel adress först men det verkar ju inte bättre. Undrar varför den inte funkar!

  • Lombard

    Hej! (Vad skulle vi göra utan denna tråd!? Det undrar jag ofta.) Jag grubblar vidare och har så sjukt svårt att bestämma mig, men tror att jag hittat klänningen/klänningarna på millybridal.com. Och läste här ovanför att de gör ändringar om man vill, som tex snörning i ryggen. Jag har två klänningar jag funderar på. www.millybridal.com/sheath-column-bateau-chiffon-chapel-train-white-appliques-wedding-dresses-p-8544.html Och www.millybridal.com/sheath-column-v-neck-lace-satin-chapel-train-white-beading-wedding-dresses-p-8543.html Går det att ha snörning i ryggen på dessa modeller? Jag har mejlat och frågat. Om det inte går, törs jag beställa ändå, med knappar/dragkedja. Har liksom alltid föreställt mig min klänning med snörning i ryggen plus att det inte är lika viktigt att måtten blir exakt rätt. Å fasen vad jag har svårt att bestämma mig!! Förlåt för lång och säkert ihoptryckt text, skriver från ipaden. Är tacksam för hjälp och åsikter.

  • Lombard

    Nu har jag fått svar! Det är inga problem att ändra till snörning i ryggen. Tror ni att det går att göra snyggt? Ska jag våga beställa? Tycker ju att den är så himla fin men den ska ju sitta fint på mig också.

Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!