• Sörön10

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    cheeses!! tråden har funnits en eftermiddag och ni är redan uppe i drygt 220 inlägg! Tungan ute

    ni är inte talträngda på en fläck! Flört

    någon som har snackat med milly idag? jag väntar mail, men det verkar gå såå segt just nu i allting jag försöker fixa med! 


  • Sörön10

    Hej tjejer!

    Vet ni om Milly har helgledigt eller så just nu? Får inte svar på mailen..

    Fick ett mail där de skrev att jag skulle få en "invoice" så jag kunde betala och de börja göra klänningen.

    Fick också en länk där jag skulle registrera mig och fylla i färg och storlek. Det var bara det att när man fyllt i adress och uppgifter skickades man direkt till sista steget "tack för din registrering, lycka till med allt" och då hade de hoppat över steget med mått etc. Går inte att backa heller. Supertråkigt.

    Så jag mailade och frågade vad jag ska göra i söndagskväll men de kanske är lediga nu?

    Det är ju bra attt de inte jobbar 24/7 men jaaaaag vill ha min klänning!  


  • Sörön10
    Darling Daisy skrev 2011-04-15 09:53:39 följande:
    Läste också tråden om Millys eventuella konkurs.. oroande, men förhoppningsvis inte sant. Flera här inne har ju både mailat och chattat med dem de senaste dagarna. Någon chattade med dem så sent som idag, tror jag.

    Håller tummarna för att det är fel!
    uj uj ... :S Ja, verkligen! Känns ju inte som en lätt pryl att försöka få tillbaka pengarna annars.. Åå vad jag hoppas allt är ok!
  • Sörön10
    Junibruden skrev 2011-04-15 10:00:31 följande:
    chattade med bella redan två gånger idag... ska få bilder på färdiga klänningen när som helst... så inte har de konkat vad jag vet... usch, hoppas inte1 hur vågar du komma med så här skrämmande nyheter en så fin fredag som idag
    haha sorry! :P Det första jag såg när jag loggade in här var en tråd med den rubriken och min puls klev upp ett antal pinnhål på stegen! 

    Men vänder man sig till expertisen får man lugnande besked! ;) Det är ju grymt fult om de inte berättar i chatten att de konkat liksom... "No, miss we can't help you. We have konkat"! 
  • Sörön10

    Tack för att du frågade dem! =)


    Skumboll skrev 2011-04-15 10:40:31 följande:
    Jag frågade i alla fall Bella nu och fick detta svar;

    "Nonsense. We are going very well and this season is also our peak season. We have to make above 700 dresses every month currently."
    Det känns genast lite bättre! Min klänning från milanoo ligger i dhls händer nu, men millyklänningen är ändå liiite finare (på bild) så jag hoppas på den!
  • Sörön10

    Hej ladies!

    Någon som fått hem klänning från milly på sistone? Verkar gå så himla trögt just nu.. Min är kvar i prod.stage 2 och har varit där jättelänge... Börjar inse att jag inte hinner få den tills det är dags att ha den.. Snyft! Gråter


  • Sörön10
    1700tal skrev 2011-05-10 21:05:15 följande:

    Bläddra bakåt i tråden, nu trillar klänningarna in. Skumboll fick 2 igår och jag 2 idag.

    Och stage 2 brukar de stå i länge sen hoppar den flera steg på samma dag om det är nån tröst. Har du varit på dem på chatten?


    Det låter ju lovande iaf! 

    Jag har tappat länken till chatten igen.. *skäms* men om nån har den blevo jag jätteglad! 
    Farmall skrev 2011-05-10 21:11:01 följande:
    Jag har ju också en på väg. men det tog längre tid från arlanda och hem än från kina till arlanda....måste bara få den imorgon, blir ju tokig på denna väntan.
    Jag fick min till dörren med DHL från Milanoo, det gick iaf snabbt! 

    Men Milanooklänningen är lite trång, kan inte andas i den om jag väl skulle få igen den och då går det ju inte att vara souldiva! Därför hoppas jag på millyklänningen istället!
  • Sörön10

    Tjohooo! Idag ringde det oväntat äntligen på dörren! Min sångklänning kom! Den andra! Äntligen! Tror den sitter ok också, får inte upp den själv så jag får lämna slutgiltligt verdict senare!

    Millybridal! Tog god tid på sig men tyget!! Färgen är helt amazing!

    Har bilder på bloggen.

     


  • Sörön10
    1700tal skrev 2011-06-07 15:31:14 följande:
    Sörön - visst ja, den klänningen var det ju! Skitsnygg! Och vad bra färgen blev, tyger verkar ha skiftningar i färgen? Tuppen upp för den!

    Asså, detta väder är helt surrealistiskt... Förvånad Vi har 32 grader tryckande värme, sol över just vår lilla tomt. Åkern rakt utanför huset är helt mörka av kolsvarta moln som bokstavligen rullar in mot oss samtidigt som åskan dundrar med sån kraft att hunden hoppade rakt upp när första smällen kom. Har aldrig hört så högdjudda smällar i Sverige nånsin. Helkonstigt, inte en droppe och så fuktigt varmt så det känns som i tropikerna...
    Ja! Ljuset gör det levande! =) Får se bara om jag vågar ha på mig den imorn! Det är ju sjukt varmt och jag blir galet svettig av ett gig (inlevelse och halleluja) så det lär ju finnas risk för rätt fula fläckar... haha
  • Sörön10
    1700tal skrev 2011-06-07 15:46:59 följande:
    Klart du vågar! Du ska ju se ut som en äkta diva! Bra deodorant så går det nog bra, folk sitter väl några meter i från dig, vad gör det om det skvätter åt alla håll? Flört
    haha får nog lägga till svettband också! :P känner mig som en fotbollspelare efter en hård match! freshy-fresh! Får bada hela kroppen i deo så kanske det går! =)
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!