• Cammee

    Dåligt samvete över gåva

    Vi har fått ekonomisk hjälp av våra föräldrar. Både till bröllopet + att vi fick vår bröllopsresa. Sen har mina föräldrar betalat en hel del utöver detta då dom är iväg och köper saker och fixar till bröllopet med sånt som dom tycker är kul som jag kanske inte har full koll på. Så dom har verkligen gett, gett, gett!
    Men sen är det deras bröllopspresent till oss , så på så vis är det ju ändå fint, för det är inte att dom ska betala för att vi inte klarar oss utan det är en gåva. Hade dom inte gett detta så hade vi fått någon bröllopspresent istället, så jag tycker att detta är mycket roligare :)

    Försök att uppskatta det istället.  Även om man kan betala själv så är det inte fel med lite hjälp närt det kostar så mycket. Dina föräldrar bryr sig om dig och vill vara delaktiga, och dom vill ge en summa för att dom vill och för att dom faktiskt har råd.  (Jag vet inte hur mycket pengar dom har men eftersom dom ger er mycket, reser, och köper nya prylar så antar jag att dom inte kämpar sig igenom månaderna, och då är det klart roligt att dela det med någon man älskar!! )

Svar på tråden Dåligt samvete över gåva