• Emblas Mamma

  Har precis smakat tårta från citygross! Här är priser och tips!

  Många har undrat om city gross tårtor!
  Vi valde att gå dit och prata med dom och få ett pris, och ett smakprov!
  Vi fick hem 4 smakprov GRATIS på moussetårtor med smakerna: Jordgubb, Hallon, Choklad och Björnbär!

  Pris för moussetårta är 25kr / bit. För oss skulle det bli 1750 kr för 70 personer!

  Vi gillade smaen jättemycket, men vi ska nog köra på vita prinsesstårtor istället (från citygross) som kostar 15kr/biten och landar på 1050 kr för våra 70 personer.
  Vi kommer dekorera med chokladpraliner runt om och hallon ovanpå!

  Anledningen är att jag och sambon inte är jätteglad i mousse, vi föredrar lite mer kaka och lite mindre kladd :) JAg blir så lätt illamående annars!
  Men jag måste verligen rekommendera det annars! Tårtorna var SUPERgoda :) Jag gillade hallon och jordgubbe mest.

  By the way så är det gratis att hyra deras tårtställningar :)


 • Svar på tråden Har precis smakat tårta från citygross! Här är priser och tips!
 • drömmer
  Emblas Mamma skrev 2011-07-20 08:08:29 följande:
  Så här ser vår tårta ut!
  Dock är jag lite besviken på kökspersonalen som satte blommorna helt fel :( Jag ville ha dom ihop i klungor och inte helt utspridda, så jag var allt lite besviken - MEN det är ju INTE city gross som stod för det!
  Dom gjorde bara vita vanliga prinsesstårtor, dom var fantastiskt fina och smakade underbart!


  Jättefin!!! Stilren och enkel, precis som vi också vill ha det. Ska försöka hinna med att ringa senare i veckan och se hur vi har det i närheten. Tack !
  Gjorde du egna rosor eller beställde du dom separat?
 • Smuppra

  Smakade tårtan från coop igår. den avr god, men inte så god att vi vill ha den som bröllopstårta. Var lite för mycket sockerkaka i förhållande till det övriga så det tog över lite mycket. Vill ha mer fyllning isf, men annars var smaken god. Så idag ska vi ut på jakt igen. Yeey!
  Känner en som gått konditorutbildning men ännu inte är klar. Hon gör goda tårtor så hon skulle säkert ställa upp och baka om vi bad henne. Men vi har ju inget utrymme för det och inget sätt att förvara dem. Så därför har vi det som absoluta sista hand...

 • Black Coffee

  Oj.... man får verkligen det man betalar för. Ni var i alla fall ett vackert par!

  Kaffe

 • Emblas Mamma

  Vaddå?? Tårtan var detabsolut inget fel på! Den ar jättefin! Bara det att kökspersonalen förstörde den med att sätta rosorna fel, sen ändra runt så det blev hål i den. Inte alls så fint - men tårtorna var perfekta innan VÅR kökspersonal dekorerade.


 • Mirjami
  Tinzi skrev 2011-07-18 21:08:17 följande:
  Var & pratade m. City gross i Borås idag! De skulle ha 35/biten för bröllopstårta, men 15 :- biten för prinsesstårta (vi ska ha vita prinsesstårtor m. svarta blomma på)

  Dock va hon som jobbade där sem. vik lr ngt och anade att mina vita skulle kosta 15:- biten då det ändå är prinsess fast vita.

  500:- dep. för att låna tårtställningen, så blir nog toppen. Det enda jag glömde fråga är hur måtten på tårtställningen är, dvs vilka sorter vi får köpa så att det skall räcka :)
  Vad var det som gjorde att det kostade 20kr mer per bit för bröllop? Avancerade dekorationer eller fyllningen? Om man väljer prinsess med mousse, sa dom att det är samma pris då eller? Om du frågade alltså. Ska dit idag och fråga samma sak nämligen. Fick du med smakprover?
 • Tinzi
  Mirjami skrev 2011-07-21 08:44:59 följande:
  Vad var det som gjorde att det kostade 20kr mer per bit för bröllop? Avancerade dekorationer eller fyllningen? Om man väljer prinsess med mousse, sa dom att det är samma pris då eller? Om du frågade alltså. Ska dit idag och fråga samma sak nämligen. Fick du med smakprover?
  Hej! De sa inget om smakprover när jag undrade om man kunde byta smak. De sa bara att man kan byta syklter dvs ta jordgubb, blåbär istället för hallon osv. Tror det blir dyrare om man ändrar för mkt, men ej säker.
  De verkade vara sem. vikarier så inte jätte koll, men dock super hjälpsamma.

  Jag sa själv att det inte kan kosta mer bara för att det är till ett bröllop när det är vanliga prinsesstårtor fast vita då och då sa hon att bröllop säkert är när de gör mer avancerade krusiduller på :) Du kan väl höra av dig när du vet mer och säga om du fick några smakprover :)
 • CiaLia

  halloj jag har kollat upp mousse-tårtor på citygross i Sthlm-Bromma. Personalen var trevlig och en 18-20 bitars mousse -tårta kostade 379 kr så det är ju billigt.

  Men tyvärr blev vi inte så förtjusta i mousse-tårtan, vit choklad- hallon. Det var nästan bara mousse och knappt nån kaka alls i botten (kanske mousse-tårtor ska va så?)

  Smaken var iof jättegod å tårtan var vacker men för mycke gegga för oss. Ska ev testa derass prinsess som såg himla vackra ut.

  Men känner att det liksom inte är lika festligt med prinsess-tårta, vad tycker ni? menar bara att prinsess-tårta äter man ju typ på kafferasten i personlarummet om ni fattar hur ja tänker....

 • missyJ

  vi har bestääällt vita princess och bytte ut sylten mot choklad! Inge dyrare utan samma pris!

 • Tinzi
  missyJ skrev 2011-07-27 08:00:17 följande:
  vi har bestääällt vita princess och bytte ut sylten mot choklad! Inge dyrare utan samma pris!
  åh! Det låter gott! Chokladmousse då eller? Ska jag smaka! :)
Svar på tråden Har precis smakat tårta från citygross! Här är priser och tips!