Inlägg från: Pallolina |Visa alla inlägg
 • Pallolina

  Har precis smakat tårta från citygross! Här är priser och tips!

  Puff i tråden 2017! Någon som köpt nyligen från citygross? Låter ju helt otroligt bra om det fortfarande är så. Vi ska ha 100+ gäster och ordna mycket själva så detta vore ju grymt.

 • Pallolina

  Hej!

  Såg att tråden var puffad och tänkte bara säga att på vårt bröllop Augusti 2018 så köpte vi tårta till vårt bröllop på Citygross, Ytterby!

  Vi hade 110+ gäster så det var mycket tårta :) Cityrgross var hur proffisga som helst, jag bad om vit, opudrad marsipan och sen hade jag en väninna som dekorerade tårotorna så att de blev personliga. Köpte flera runda i 3 olika storlekar och ställde på olika höjder på sågade björkstubbar - det kändes så "oss" och fint och jag var supernöjd. MYCKET god och prisvärd prinsesstårta. gästerna kunde inget ana och var mycket nöjda. Citygross har andra alternativ också men det blev prinsess för oss eftersom det var billigast och vi skulle ha så himla mycket. 

  För 5 tårtor (räckte gott och väl! Vi hade ändå över, helt galet) betalde jag 1265 kronor vid hämtning. Och sen några hundra för dekorationerna såklart! 

  Puss, lycka till alla bröllopsplanerande brudar och brudgummar

 • Pallolina

  Haha kan man inte editera sina egna inlägg? i alla fall, såg att tråden "inte" var puffad menade jag ju, men tänkte att det kanske ändå är någon som undrar och hittar hit. Kramar

Svar på tråden Har precis smakat tårta från citygross! Här är priser och tips!