• MLWSWY
    Äldre 8 Apr 17:17
    205781 visningar
    93 svar
    93
    205781

    Har precis smakat tårta från citygross! Här är priser och tips!

    Ni kommer alltså köpa vanliga "princesstårtor" dock vita dekorera själva och låna ställning därifrån?? Så det blir ingen flervåningstårta eller hur ser ställningen ut? Finns ju de så man får ett hår i mitten av tårtan och de ställningar som ser ut sm på bilden nedan :)
    Vi funderar också på att beställa från Citygross :D


  • MLWSWY
    Äldre 9 Apr 11:22
    #8

    Okeeey! Citygross öppnade här i Västerås i onsdags och min mamma jobbar där så hon ska ta hand om de och prata med dom ;) Så kommer hon betala den antagligen också :) Så ska kika med dom på grossen vill helst ha att hela tårtan sitter ihop, alltså på varandra men de lär ju vara lättare att förvara den och så om de är flera så :)

  • MLWSWY
    Äldre 14 Apr 18:52
    #30
    Lojsy skrev 2011-04-11 20:29:25 följande:
    I Västerås öppnade Citygross förra veckan och jag var dit och frågade om bröllopstårta och priser.

    Det de sa då var att de skulle komma igång med bröllopstårtor snart och att priset för princesstårta var 30kr/biten och moussetårta var 35 kr/biten. Det är ju dubbla priset mot var TS skulle få ge för sin princesstårta..kan det stämma eller är de fristående butiker med olika priser?

     
    Min mamma jobbar där och de priserna stämmer, hon sa att dom inte kommit igång helt och hållet med de så de ka ju säkas. Vänta några veckor och gå tillbaka och fråga då. Allt kan ändras :)
Svar på tråden Har precis smakat tårta från citygross! Här är priser och tips!