• shakynose

    Hjälp jag hetsäter

    Det är JÄTTEVIKTIGT att du kommer i kontakt med någon som kan hjälpa dig! Även om du inte spyr så är bara hetsätandet i sig en påfrestning för kroppen, och känslomässigt så mår du ju inte heller bra, så ring redan imorgon!

  • shakynose
    Jasminaa skrev 2011-04-01 07:40:14 följande:

    men hur går man ner i vikt då? det blir ju så fel oom man bantar ska man ju äta lite man ska försöka äta så lite kalorier som möjligt. Jag har inte hetsätit något sen jag skrev detta.  Idag har jag ätit frukost och det e ju bra ska föröska lösa detta, försöka äta normalt innan jag söker hjälp. För det känns lite skämmigt att söka hjälp. Jag vet att jag är dum och att det är deras jobb, men samtidgt är det pinsamt att erkänna detta.


    Det blir ännu pinigare om du blir sämre, och det blir kanske svårare också. Men absolut, första steget är att försöka själv att hålla mattider, men lova att du ringer någon på måndag om du återfaller!

    Jag har själv gått i terapi för ätstörning, och känner hur många som helst som varit i samma sits. Tyvärr så är det inte ovanligt att ett helt vanligt försök till en hälsosam viktnedgång kan trigga igång en ätstörning. Det går att få hjälp och man kan må så himla mycket bättre. Det kan vara jobbigt att ta tag i, men det är så värt det, och ju tidigare desto lättare.
Svar på tråden Hjälp jag hetsäter