Inlägg från: missyJ |Visa alla inlägg
  • missyJ

    Härnösands/Sundsvalls bröllop i sommar?

    Hej Hej!
    Tänkte att kanske vi som bor i kring varandra kunde samlas på samma ställe och byta tankar?

    Vi bor iaf i Härnösand och ska gifta oss 13 Augusti!
    Några fler?

  • Svar på tråden Härnösands/Sundsvalls bröllop i sommar?
  • missyJ

    Gud de var ju några stycken i krokarna iaf :) Vad kul :)


     


    Vi ska vara på en Loge,dock har vi fått återbud på den bokat ännu så vi står utan!:( Nån som vet av en Loge kring säbrå kyrka?? blev lite panik nu när ja är planerings människa uti fingerspetsarna :s


     


    Men rätt mkt är klart iaf, Bestämma datum, Bestämma kyrka, Boka kyrka,Bestämma färgtema, Lägga upp en budget,Bestämma antalet gäster, Håller på med inbjudningskorten,Bestämma meny (catering bokad),Köpt brudklänning, skor, strumpeband, smycken,Alkoholen beställd, Kollat ut ring dock ej köpt, Makens kläder är fixade, Små pojkarna ska provas en sista gång i Maj, (X) Boka bröllopssvit, Ansöka om efternamnsbyte & hinderprövning underskrivna väntar på att bli ivägskickade, Gjort preliminär bordsplacering, Håller på o gör placeringskort, ,Bestämma dukning (knoppalakan,kommer efter en annans bröllop i juni) plus lite annat lull lull!, Skjuts från kyrkan till lokal! Säkert mer oxå men inget ja komme på nu!

    Vars ska ni andra vara?

  • missyJ

    Har vare inne på l¨ångsjö gården men tycker inte de känns helt rätt, hade vela haft en riktigt gammal loge, ja inte så gammal att den ramlar ihop när vi väl är där men ah ni fattar :)
    Ska skicka ut gubben ikväll och fråga på en Loge bortåt kyrkan, Får hoppas på ett ja där :)

    Är det några av er som man vet vilka det är föresten?

    Bröllop201187 - Dig har ja ju ltie koll på iaf, ha kollat in din sida lite nu & då! Känenr dock inte igen dig från stan annars!

  • missyJ

    föresten, har ni nå tips på fotografer?
    Spelar igentligen ingen roll om det är en firma eller privat, bara de är bra bilder!?
    så tipsa på nu!

  • missyJ

    har kollat med eight balls vi ( om ni vet vilka de är)
    och prel bokat dom, dock har ja inte hört av dom nånting på slutet när ja kontaktat dom, så ja vet inte om vi ska börja kolla upp nån annan, men vi vill nog ha en trubardur :)

  • missyJ

    eightballs skulle ha 10 000:-
    kollde fröken fotograf, men hon skulle ha 16 000 ha ja för mig för hela dagen och jag vet inte om de passar in i vår budget... vill självklart ha kanonfina kort men vet inte om ja är villig att betala 16 k!

  • missyJ

    ja, det känns lite saftigt med dom summorna för en fotograf faktiskt....Gubben höll på o gå i taket när ja berättade vad en fotograf kostade :s Haha


     


     


    at the moment sitter ja o skriver ut inbjudningskorten, sliter dock mitt hår eftersom jaginte får tillen av inlagorna..den skriver "åt fel håll" och hur ja än vänder o vrider pappret så blire fel gaaaah

  • missyJ

    ska försöka få till en bild senare ikväll, nu blire hämta vildarna på dagis och sen simskola :)

  • missyJ

    har hört att city gross har billiga (15 kr /biten) och att nån gymnasieskola i svall har eget bageri där doim säljer, tänkte kolla upp dom två jag för o se vilken som är billigast!

Svar på tråden Härnösands/Sundsvalls bröllop i sommar?