Inlägg från: VitaminA |Visa alla inlägg
  • VitaminA

    Härnösands/Sundsvalls bröllop i sommar?

    Bra initiativ!

    Vi bor i Härnösand och ska gifta oss 11 juni i domkyrkan.

  • VitaminA

    MeahJ- det tycker jag! Gifter ni er i Sundsvall?

    Ni som ska vara i Härnösand, vart kommer ni ha festen?

  • VitaminA

    Elin Fackel heter jag! fast jag är ursprungligen från östersund.

    missyJ- Fröken fotograf i söråker tycker jag verkar hur bra som helst!

  • VitaminA

    Hur tänker ni andra göra med musik? vi lutar åt spotify..fast det skulle ju va kul med nåt coverband. eller nån trubadur kanske. det beror på vad det kostar.
    Har ni nå tips?

  • VitaminA

    Oooh tack för tipsen hörrni!

    MissyJ- vad skulle Eight balls ta för pris vet du det?

    När jag var på Hamnkrogen och åt för några veckor sen så var det en trubadur där som var så himla bra. En ung kille var det. Man kanske skulle luska ut vem det var...

  • VitaminA

    ookej 10 000 passar då verkligen inte in i vår budget =) trubadur eller spotify it is.

    Jag håller med om att 16 000 var lite saftigt. Är det en heldags fotografering du vill ha alltså?
    sen finns ju fotograf miss Jeni också. vet inte vad hon har för priser dock.

  • VitaminA

    Tjejer hjälp jag har panik!! Vi ska ju gifta oss i domkyrkan men nu så har prästen ringt och sagt att renoveringarna är försenade! Så det kommer inte bli klart till 11 juni! Det är en byggarbetsplats! Inget golv!! Inga kyrkbänkar!! inbjudningarna är skickade. vi har långväga gäster och många har bokat hotellrum osv..

    Jag är så BESVIKEN!

  • VitaminA

    nej vi ringde till och med och dubbelkollade att det skulle va klart i juni. Inga problem sa de, det kommer vara jättefint i juni.

    men Säbrå kyrka är ju så fin så vi åkte dit idag för att kolla på den. Och vad ser jag! Den håller på renoveras! byggställningar runt hela kyrkan!

    nåja det ska väl ordna sig..vi får ringa runt på måndag helt enkelt. jobbigt när allt var klart bara....

  • VitaminA

    Förresten var det inte nån här som skulle gifta sig i Säbrå kyrka?

    Ah MissyJ var det ja. vet du när dom är klara med Säbrå kyrka?

  • VitaminA
    dahlander79 skrev 2011-04-17 19:21:43 följande:
    Hej! jag heter Linda och bor i h-sand, vi gifter oss i säbrå kyrka på midsommarafton och dom borde väl höra av sig om det skulle va nå problem när man redan bokat hoppas jag. Åkte förbi kyrkan igår, jag bor en ganska liten bit därifrån å såg all byggnadsställning. Jag måste nog ringa imorron å kolla. Midsommar är ju snart... Kul att se att fler i närheten ska gifta sig. Hoppas jag får hänga me här tills de smäller :)
    Välkommen! Ja man tycker ju dom borde höra av sig. usch det kanske inte ens finns möjlighet för oss att gifta oss i säbrå kyrka, kanske är fullbokat dessutom..      
    Imorrn blir det nog tre nervösa brudar som ringer säbrå församlingGlad
    missyJ skrev 2011-04-17 11:14:25 följande:
    Ja så känner jag lite grann oxå, känns som om de är hur mkt som helst som SKA göras o ändå har man gjort hur mkt som helst :) haha
    VitaminA skrev 2011-04-16 22:56:33 följande:
    Förresten var det inte nån här som skulle gifta sig i Säbrå kyrka?

    Ah MissyJ var det ja. vet du när dom är klara med Säbrå kyrka?
    Näe du de har jaingen aning om, Har inte ens tänkt på de... gah måste kollas upp!
    Hoppsan har jag skrämt upp dig nu?Skäms
  • VitaminA

    Nu har vi pratat med säbrå kyrka. Det fanns en tid för oss 11 juni som tur var, MEN byggnadsställningarna kommer att vara kvar till augusti-september!

    Nu vet jag inte alls hur vi ska göra...det är ju visserligen bara fasaden och taket som renoveras så invändigt är det sig likt. men ändå...inte så kul med bröllopsfoton runt en massa byggställningar..gratulationerna utanför osv..

    ska ringa stigsjö kyrka också och kolla med dom men den känns inte helt hundra.

    Hur gör ni andra? För dig MissyJ kanske det inte är några problem dock, dom kan ju vara klara när du gifter dig förhoppningsvis.

    Åhh jag är så kluven!

  • VitaminA
    missyJ skrev 2011-04-18 16:53:59 följande:

    åhh, ja va gör man? Inte vill man väl ha byggnadställningar på bröllopsbilderna iaf.. eller... kanske inte är hela världen igentligen... Men som sagt till 13 aug kanske dom är borta... vi får åka dit o bju på godsaker till dom som jobabr så kasnke vi kan muta dom lite o jobba på lite :) hahah


    haha ja ni får göra det!
    dahlander79 skrev 2011-04-18 18:19:54 följande:
    Jaha då är de byggnadsställning där på midsommar med attans, jaja man får väl fota så att ställningen inte syns, jag ska banne mig gifta mig där :)
    Ja det är ju en jättefin kyrka. fina omgivningar också.
  • VitaminA

    Och här är det nervöst som sjutton! Jag känner mig superstressad verkligen! FYRA veckor kvar...massor kvar att planera, tänka ut, styra upp och ordna.

    Vi provbakade cupcakes här ikväll (därav den sena timmen) men dom blev ju sådär kan jag säga. ser ut som ett barn har gjort dom =) vi ska alltså ha cupcakes istället för tårta. för det är lättare och blir ju så fint..nja =)

  • VitaminA
    missyJ skrev 2011-05-19 07:55:19 följande:
    Är de nån som vet hur de blir med barnens efternamn? Dom sola byta från mitt till hans i samband med att vi gifter oss. Skickade med den blanketten när ja skickade in hondersp och mitt efternamns byte. Eller måste jag göra det efter vigseln? Annars rullar de på här, satt och gjorde bordduks erinra skyltarna igår puh vilket pyssel! Men fina blir dom! Möte med lasses mat i veckan o barnas kläder på lördag ska testas!  en sväng till Tyskland blir det för släktingar för o inhandla dryck till kalaset nästa helg =) guud så spännande de ska bli, känns som om de är massor kvar o göra?! Och en Spanien resa nästa vecka för o hälsa på ena tärnanloveli!!!
    Lasses mat, är det Lasses matstuga i Sundsvall?
Svar på tråden Härnösands/Sundsvalls bröllop i sommar?