Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Billiga blommor till borden i Göteborg?

    Att öht beställa hela buntar av snittblommor (som butiken då alltså inte behöver lägga en massa arbetstid på) är helt klart det mest ekonomiska, om man ska ha till egna dekorationer.

    Sedan måste man vara tydlig med vad för kvalité man har tänkt sig. Det finns ett ganska stort spann att välja mellan hos grossisterna. Litet och billigt? Det bästa huset har? Vilket är det du behöver? Det påverkar priset mycket. Även en florist kan ta hem små billiga "skitrosor" av typen "tio i bunt på ICA", likaväl som 80 cm långa med blomhuvuden stora som apelsiner...


    Jag rekommenderar florist i butik eller handelsträdgård som inte hör till "storkedjorna" som Plantagen. Helt enkelt för att det faktiskt är skillnad på vad man säljer och hur det vårdas på vägen mellnan odlare och butik. Du brukar vanligtvis kunna få en mer personlig service och bättre möjligheter till specialbeställningar i mindre välsorterade butiker. 

    Obs! En hel bunt med brudslöja är redan det väldigt mycket slöja, så hur mycket ska det vara i varje vas? Höga vaser med en "sky" i varje? Eller rörvaser med enstaka kvist i? 


    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
Svar på tråden Billiga blommor till borden i Göteborg?