Inlägg från: Pagnie |Visa alla inlägg
  • Pagnie

    Brud 2013

    Sjörå skrev 2012-09-30 20:11:36 följande:
    Efter en tur i helgen med mamma i Stockholm så är nu brudklänningen bokad och halvt betalad. Jag köper den på Stockholms brud och fest och vilken bra service man får där. Viss väntan är det på ens tur, iallafall om man är där en lördag men hjälpen sedan är verkligen jättebra.
    haha jag säger ju det. Dom är helt underbara. Vi var där i lördags och vi fick hjälp på en gång. :D fast å andra sidan kom vi dit vid 11 och gick därifrån vid 13. Så vi ockuperade en säljare heeela den tiden. Illa. Men jag kom ju därifrån med en brudklänning i alla fall.
    Vad köpte du får någon då?
  • Pagnie
    Sjörå skrev 2012-09-30 21:14:40 följande:
    I så fall måste vi har varit där samtidigt. Jag kom vid tolv och gick vid ett kanske. Jag köpte en Alfredo Angelo klänning. En där det är ett band högst upp i avvikande färg och så går det över tvären på klänningen. Modellen heter 2015. Vad köpte du?
    haha du såg mig säkert för jag var den enda som var i omklädningsrummena direkt när man kom in. Köpte en tylldröm tvådelad. Tyllkjol med släp nertill och korsett med massa blingbling upptill. Och en 140 cm lång slöja. :DTror jag stod med den där klänningen på i en halvtimme eller något.
    Så att du såg mig tror jag säkert men det kan vara svårt att komma ihåg folk man inte tänkte på så här i efterhand. Hur som hade jag i alla fall svärmor1 och svärmor2 med mig. Haha. Två iranska kvinnor som pratar alldeles för mycket. ;) haha
  • Pagnie
    Sjörå skrev 2012-10-01 06:26:32 följande:
    Men då såg jag dig. Fast när jag kom dit hade du inte klänningen på dig så den fick jag aldrig se. Men väl korsettlivet för det hade du i handen.
    aha. Ja det var ju synd då ;) ja det betalade jag ju på en gång kjolen däremot skulle beställas. Så då får man vackert vänta. :D
    Hur lång tid tar din att få då?
  • Pagnie
    Sjörå skrev 2012-10-01 12:27:24 följande:
    Det tar fem månader innan min kommer. Sen så ska den förhoppningvis tas in, jag ska sätta dit axelband och så kanske den behöver läggas upp. Men jag gifter mig inte förräns i augusti nästa år så än är det lång tid kvar. När gifter du dig?
    okej. ja min överdel måste ju tas in lite men det kommer att göras i mars utifall man lägger på sig vilket jag i och för sig tvivlar på men man vet aldrig. Så ska jag ändra lite i snörningen i ryggen så att jag får den som jag vill. Men kjolen får jag nog vänta på en stund.

    Okej men då har man ju tid. Vi gifter oss 13 juli. Så 9 månader kvar lite drygt. Så när man får klänningen är det lagom tid att skicka in hindersprövningen. ;) Nu nlev det ännu läskigare. haha
  • Pagnie
    millanfs skrev 2012-10-04 21:31:01 följande:
    Hej! vilken tid har ni bokat kyrkan? har lite ångest nu för hur jag ska hinna med hår, smink och fotografering innan bröllopet, ville hålla på så länge som möligt med den stora dagen..
    vi har bokat den till kl 16 med min sambos argument att iranier vill förbereda sig läääänge. Haha
  • Pagnie

    jag funderar inte på så mycket faktiskt. eller jo festhäftena och dess innehåll. klänning är köpt, ringen är bestämd och allt annat är fixat. typ inget kvar nu :( och ändå är det 8.5 månader till bröllopet. haha

  • Pagnie
    FruHassel skrev 2012-12-20 22:45:06 följande:
    Jag får spunk, hur f-n vet man vilken klänning man ska köpa ... jag tvekar hela tiden ... börjar snart gråta när jag tänker på det. Klänningen är bland det största den dagen för mig ... känns som bullshit att man tar på sig klänningen och känner att DETTA är min klänning ... Får dessutom panik att det måste beställas inom kort trots att det är så lång tid kvar iom att det är 20 veckors leveranstid ... Hur tänker ni andra?! hur går det med klänning?!
    ja jag kan inte annat än hålla med dig om att det är det viktigaste. Men till skillnad från dig så hade jag ett sånt där moment at jag bara kände att DET var min klänning. Hittade den i första butiken vi gick till den dagen när vi gick ut för att köpa. Så min blev beställd i oktober. Så det är klart.
  • Pagnie

    pimpim83 - dom brukar säga att beställer du från butik kan det ta upp till 5 månader eller snarare det tar så lång tid. beställde min i oktober och får den i mars. Men sen går det ju att hitta sådana som du kan ta med dig hem på en gång också. Har du en någorlunda normal storlek som faktiskt kanske kan finnas så är det nog lättare. jag har liksom en storlek 34 och det finns ALDRIG.

  • Pagnie
    PimPim83 skrev 2012-12-21 11:39:32 följande:
    Oj, då får jag nästan beställa klänning dagen efter förlossningen. Flört
    Jag har stl 36/38 nu så då kanske jag får räkna med stl 38/40 vid bröllopet eftersom gravidkilorna efter första barnet satt som berget. Det kanske är en storlek som är någorlunda lätt att hitta en klänning jag kan ta med direkt?
    ja det känns ju som det i alla fall för det är ju en väldigt normal storlek så att säga. Så jag håller tummarna för dig.
  • Pagnie
    Doofie skrev 2012-12-21 12:10:18 följande:
    Var länge sen jag var inne på den här tråden! Kul att se att det går framåt för alla brudar 2013!
    För mig börjar det verkligen dra ihop sig!! 23 februari.. bara två månadet kvar! Förvånad
    Ska bli så roligt! Men nu börjar jag verkligen tänka på sånt där som: Herregud, jag ska verkligen byta namn, jag kommer från ena dagen presentera mig som Wallström och nästa som Mellberg. Konstigt! Flört

    Fortfarande en hel del kvar att ordna. Inte köpt några vinterskor än, inte helt klart med alla smycken. Menyn ska provsmskas i mellandagarna och tårtfyllningar i januari.
    Måste ordna med ev. sång i kyrkan. Festhäften och den fruktade bordsplaceringen Flört
    Men samtidigt; det är nu det verkliga fixandet börja känns det som!
    välkommen tillbaka doofie var verkligen längesen man såg till dig. Gud vad roligt för dig att verkligen få börja räkna ner. Vissa andra här börjar ju bli lite nervösa konstigt nog trots att hon har nästan 7 månader kvar. Haha.
    Hoppas du löser det med smycken och skor snart då. borde ju kunna hitta en del i mellandagarna annars. :D
Svar på tråden Brud 2013