Inlägg från: Wintercandles |Visa alla inlägg
  • Wintercandles

    Fler som inte har en budget?

    Liina86 skrev 2011-03-28 13:42:20 följande:
    Vårt bröllop inkl resan går på ca 240 000 så det är väl att betrakta som ganska mycket för de flesta. Vi är heller inte högavlönade men ganska bra på att spara pengar ändå. Alla prioriterar ju olika och för oss är det viktigt med en riktigt rolig bröllopsfest. Vi prioriterar lokal, mat och band. Däremot har vi inte lagt så mycket pengar på ringar och fotograf vilket de flesta verkar tycka är konstigt eftersom det är dessa saker man har kvar efter själva bröllopsdagen. Vi har dock valt både en bra fotograf och ringar vi älskar men det råkar bara vara så att de inte är de dyraste. Gällande kläderna ligger vi nog på någon mellannivå.
    Vår budget ligger där er ligger. Vi hade väl inte tänkt oss vad bröllopet skulle kosta från början, det har tickat på efter hand. Har helt enkelt sparat långt innan.
    Musiker & fotograf blev två stora kostnader eftersom vi vill ha med dessa två under hela dagen. Kändes viktigt med underhållningen & sedan att bilderna blir bra & förevigade på ett fint sätt. Men sen är det många småsaker som har blivit billiga, saker som inte betyder lika för oss. Som går att få billigare.
    Helhetskänslan är viktigast för mig att det ska vara en röd tråd genom allt & inte tappa på något. Vill få ett minne för livet att dela :)
Svar på tråden Fler som inte har en budget?