Inlägg från: Helchem |Visa alla inlägg
  • Helchem

    Vi som vill ha ett pampigt borgeligt bröllop!!

    Hej alla!
    Har ännu inte hunnit läsa igenom alla inläggen i den här tråden men känner att den passar mig perfekt!
    Jag och min blivande man håller för fullt på med att planera för vårt stora, relativt påkostade och förhoppningsvis pampiga borgerliga bröllop.
    Vi kommer att gifta oss och ha den efterföljande festen på Säby Säteri den 31/8 2013. Så vi är ute i riktigt god tid, vilket känns skönt så att vi har tid att få allt helt perfekt!
    Ser fram emot att få och ge en massa inspiration och tips här i tråden!
    Tror att vår största utmaning kommer att få till en riktigt fin och stämmningsfull borgerlig vigsel! någon som har några bra förslag? 

  • Helchem

    Då har man så läst igenom hela tråden....
    Många riktigt bra tips och förslag! Tack så mycket tjejer! Fick en hel del ideer trots att de flesta inläggen var lite gamla som du påpekade moa21012

    Tack för ditt tips BlomAnna! Har redan en vigselförrättare i åtanke som jag vet är riktigt bra och dessutom rolig. Aldrig fel med lite humor Han kan nog bidra en hel del också till utformningen av vigseln.....
    Har dock inte kontaktat honom ännu och jag vet inte om han fortfarnde åtar sig denna typ av uppdrag. Han vigde kompisar till min m2b för ett par år sen. Hoppas verkligen att han vill vigas oss.
    Annars kanske någon här har några bra tips på bra vigselförrättare i Stockholms området? 

    Kommer att återkomma med lite fler detaljer kring vår bröllopsplanering allt eftersom den fortskrider, kanske någon kan få några bra förslag utav det.

Svar på tråden Vi som vill ha ett pampigt borgeligt bröllop!!