Inlägg från: Kendra |Visa alla inlägg
  • Kendra

    Vi som vill ha ett pampigt borgeligt bröllop!!

    Åhhh.... gud vilken underbar tråd! Har läst igenom hela nu, hehe.. Mycket bra tips och idéer!

    Vi gifter oss borgligt nästa år (inget spikat datum ännu, men i början av september eller slutet på augusti!), och om allt går som planerat och vi får som vi vill säger vi ja till varandra i Barcelonas mest romantiska park, lägger in en bild på den tänka vigselplatsen här under. Har dock inte fått någon bekräftelse på om detta är möjligt från kommunen som jag skickade i fredags, så läntar tills på måndag nu då har vi förhoppningsvis ett svar! Så håll tummarna för oss please :)



    Har tänkt hyra stolar till sittplatser och sen göra någon form av dekoration i mitten i öppningen där vi kommer stå.. :) Behövs dock inte så mycket tycker jag för utsikten är redan vacker som den är! Funderar på att antingen ha en röd matta fram till vigselförrättaren, alt. att vi kommer upp via trapporna från varsin sida... Inte helt säker ännu. Finns även en lång trappa som leder ned till grusplanen (där bilden är tagen ifrån), och det är också ett alternativ men är lite rädd för att trilla omkull där, haha. Hade ju inte varit så lyckat ;)


    Efter ceremonin så tar vi oss till en närliggande restaurang, Can Cortada (se bilder nedan), det är ett slott från 1100-talet i norra delen av stan, ligger ca 5 min med bil från parken! Vi planerar ett eftermiddags/kvällsbröllop då ceremonin startar vid 7 tiden (för att slippa gassande sol) och sen middag vid halv 9-9 tiden (man äter inte middag förrän vid 10 här i vanliga fall). Sen blir det mingel och cocktails/frivillig dans tills vi måste lämna lokalen (för de som orkar, hehe) vilket isf blir kring 2 tiden på natten, därefter drar vi "yngre" vidare ut i Barcelonas nattliv ;)




    Tapasmingel & välkomstdrink ute på gården



    En av bankettsalarna


     


    Återkommer när vi fått veta mer, så håll nu tummarna för att det blir som vi vill!!!! :D Som ni märker så bygger jag upp värsta förväntningarna utan att ha ngn aning om ifall det går att genomföra...... :)

Svar på tråden Vi som vill ha ett pampigt borgeligt bröllop!!