Inlägg från: Titaniah |Visa alla inlägg
  • Titaniah

    Vi som vill ha ett pampigt borgeligt bröllop!!

    Margris skrev 2011-03-10 21:25:36 följande:
    Lev idag: Jag håller med dig. Själva cermonin är det absolut svåraste att få till. Jag har samlat på mig det jag har hittat på nätet om hur andra har lagt upp det, vad de har sagt och gjort och sedan pusslat ihop en egen som känns rätt för oss.
    Jag kan maila till dig det jag har om det skulle vara till någon hjälp :) 
    Hej! Åh vilken toppenbra tråd, säger som så många andra tidigare: HÄRLIGT att se att borgerlig vigsel är så populärt och att det finns så många bra idéer kring hur man kan ordna en fin tillställning!

    Margris - skulle bli otroligt tacksam om du skulle kunna tänka dig att även mejla till mig det som du samlat på dig om ceremonin, om det går bra? Jag finns på titaniah81@hotmail.com.

    Ett tips på prisvärda lokaler för alla som vill försöka hålla budgeten nere och ändå få utrymme till fin vigelceremoni och middag är att titta på BYGDEGÅRDAR. Vi gifter oss borgerligt i sommar i bygdegården som ligger nära vår sommarstuga, och kommer ha både vigselceremonin och bröllopsmiddagen där i samma lokal. För bara 2500 kr får vi tillgång till lokalerna 3 dygn (fre-sön)! Nu finns det säkert bygdegårdar som är dyrare än så, men tror många har rätt så bra priser. Det finns stor entré/kapphall, 3-4 toaletter, stort kök som är fullt utrustat, ett stort rum med några bord för t.ex. förvaring, samt en riktigt stor lokal med bord och stolar samt en upphöjd stor scen i ena änden. Gott om parkeringsplatser finns det utanför också. Perfekt! Skrattande
  • Titaniah
    Margris: jag säger som alla andra här; vore toppen om du kunde mejla dina tips till mig också! Om du inte redan tröttnat på att skicka ut massor mejl förstås Flört 
    Min mejl: titaniah81@hotmail.com.

    Stort tack på förhand Glad
  • Titaniah

    Margris, STORT TACK! Vilket jobb du lagt ner på att samla allt!
    Det kommer att komma till stor nytta!

Svar på tråden Vi som vill ha ett pampigt borgeligt bröllop!!