Inlägg från: Liina86 |Visa alla inlägg
  • Liina86

    Vi som vill ha ett pampigt borgeligt bröllop!!

    Vi gifter oss också borgerligt den 2/7. Om vädret tillåter så blir det i den vackra fruktträdgården vid herrgården där festen ska vara. Om det regnar finns det en underbart vacker sal i herrgården där vi kommer vara.

    Vigseln är uppbyggd såhär:
    Inmarsch (inte riktigt bestämt vilken än)
    "För kärlekens skull" av Ted Gärdestad framförd av en släkting till mig
    En av våra vänner håller ett tal. Inkorporerat i talet presenterar hon varsin låt som jag och min blivande valt till varandra i hemlighet.
    Min låt till honom är "Annie's song" av John Denver framförd av min bästa vän
    Hans sång vet jag ju inte vilken den är men den ska framföras av hans bästa vän
    Själva vigselceremonin
    "You´re the inspiration" av Chicago framfört av en släkting till min blivande

    Sen blir det brudskål, trerätters middag, dans och tårta. Vi kommer ha drygt 80 gäster (bara vuxna) och alla utom en handfull kommer bo över på herrgården och fortsätta firandet med oss dagen därpå över en härlig brunch. Vi, våra familjer och närmaste vänner kommer redan på fredagen så det blir verkligen en helhelg Glad På måndagen åker vi iväg på bröllopsresa till Maldiverna och njuter av varandras sällskap.

  • Liina86
    Kosmoskissen skrev 2011-03-08 11:28:08 följande:
    Hehe som sagt vi har inga barn men mina brorsbarn på 9, 2 och nästan ett år ska vara med och min svägerskas dotter på 9 mån ska också vara med =)

    Angående sång som vår vän ska spela och sjunga hade vi först tänkt en variant på en låt heter "Lilla björn och lilla tiger", det kanske verkar konstigt och dumt om man vet att det är en gammal punklåt med ett band som heter Charta 77!! Förvånad Men texten är jättesöt och passar väldigt bra in på oss och olika äventyr vi gjort.
    Men, hur som helst blir det nog inte så bra trots allt så det lutar åt "Utan dina andetag" som ju är väldigt vacker och som vi också tycker väldigt mycket om!
    Älskar Lilla björn och lilla tiger! Coolt att ha på ett bröllop så jag hoppas ni kan få till det
  • Liina86
    duochjagmotvärlden skrev 2011-03-10 21:01:58 följande:

    Vill absolut inte på något sätt verka negativ.. utan se det bara som ett råd....


    Vi hade också planert för ett borgerligt bröllop.. känns inte som det här med gud å kyrka är riktigt vår grej... MEN vi ville ha "allt"/"hela paketet" ändå... ville ha det minst lika fint och stämningsfullt som ett vanligt bröllop...


    Men se det gick INTE... i vårt stadshus var  man inte alls beredd att ens möblera om för att alla skulle få sitt plats.. när jag pratade med hon som är ansvarig så var kommentaren.. "men det är väl många unga som kommer, dom orkar väl stå..." blev SÅ besviken...


    Tråkigt att det blev så för er men jag tror att de flesta i den här tråden kommer att gifta sig borgerligt men inte i stadshuset. Så ska vi göra i alla fall och då gör man ju som man vill beroende på var man är.
Svar på tråden Vi som vill ha ett pampigt borgeligt bröllop!!