• underlivs besvär... orkar inte mer

  Sön 27 feb 2011 20:16 Läst 24459 gånger Totalt 18 svar
  Visar endast inlägg av Lysdioda - Visa alla inlägg
 • Lysdio­da
  Återställ
  Sön 27 feb 2011 20:16 #11

  Jag läste på efter första barnet.

  För det första: Se till att bli undersökt av en gynekolog som har vett att ta prov och inte en barnmorska så att du blir undersökt av någon som är specialist.

  Du kan med hjälp av en grej på apoteket som jag tyvärr inte minns namnet på (men som jag blev rekommenderad efter graviditet för att återställa balansen) ta ett test på ph-värdet och också åtgärda det med denna kur. Det är alltså inte ett medel mot svampinfektion.

  Be dem ta test för könssjukdomar, kronisk slidkatarr, bakteriell vaginos eller vad det heter och urinprov.

  Har du skött dina cytologprov?

  Att träffa en gynekolog är antagligen något du helst undviker nu igen, men det måste finnas någon som är specialist även där du bor och som tar sig tid och har ett förhållningssätt som är bra. Och, jag skulle sluta med p-piller direkt. Fatta vad de bökar till i kroppen.  

  Så, håller tummarna för att det ordnar upp sig. Om du får mens, använd inte tampong. Använd gärna menskopp som är snällt mot slemhinnorna, eller byt binda väldigt, väldigt ofta. Och, det kan vara en bra idé att skippa all form av penetration för att låta området vila. Det kan vara så att dina smärtsensorer är på högspänn!

  Det finns även mycket information om vestibulit på internet, forum, stödgrupper och sånt.

  Något som inte är direkt vetenskapligt men som kan vara värt att testa är att dra ner på socker.

  Håller tummarna nu!

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll