• Precio­us Love
    Äldre 27 Feb 18:12
    29245 visningar
    18 svar
    18
    29245

    underlivs besvär... orkar inte mer

    Jag var med om liknade sak 2003-2005 och gick med eländet i över ett och ett halvt år. Sökte hjälp men fick ingen riktig sådan. En BM på UM gav mig svampkur efter svampkur som bara förvärrade saken. En annan hävdade att detta berodde på min "alltför tidiga sexdebut" vid 14-årsålder och rekommenderade mig och fästmannen avhållsamhet "i minst ett halvår". Perfekt ordination att ge ett nyförälskat par...

    Nåja, vi tog oss igenom 7 månader och det hjälpte inte och den tredje BM jag träffade sa att det var vestibulit och att det inte fanns något att göra. Gav som tur var inte upp utan besökte en fjärde BM i en tredje stad som på en gång såg att jag hade kronisk slidkatarr och gav mig medicin som inom 10 dagar tagit bort mina besvär!

    Hoppas att du får den hjälp du behöver! Jag hade också dagar då allt bara svullnade upp och det enda jag kunde göra var att ligga eller stå, att sitta gick inte. Man kände sig minst sagt frustrerad.. Får du inte hjälp hos en BM så besök en ny tills du fått den hjälp du behöver!

    Lycka till! 


    Because love should be celebrated - 7 juli 2012
Svar på tråden underlivs besvär... orkar inte mer