Varmrättsbuffé
Vi vill ha varma rätter i vår buffé men vet inte riktigt vad man kan tänkas ha.
Vad kan ni ge mig för tips!?
Vi vill ha varma rätter i vår buffé men vet inte riktigt vad man kan tänkas ha.
Vad kan ni ge mig för tips!?
Ska ni ordna maten själv eller är tanken att ha catering?
Vi ska bara ha potatisgratängen varm för att slippa pyssel in i det sista.
Vi kommer att ha endast tillbehören varma. Dvs. potatisgratäng och kokt potatis. Till det har vi dubbelmarinerad oxfilé och inkokt lax, sallad, kall sås till fisken, allt detta serveras kallt.
Annars kan man ju tänka sig allt möjligt, t.ex. rostbiff (varm) med rödvinssås och potatisgratäng. Ungskokt fisk med citronsås. Rostade grönsaker, potatisbakelse, rotfruktsgratäng.... Har inte cateringfirman något förslag? Vad gillar ni?