Inlägg från: himeko81 |Visa alla inlägg
  • himeko81

    Jag kommer nog aldrig få gifta mig =(

    Om ni bestämt er för att köpa hus borde inte steget till att gifta er vara särskilt lång. Det finns ju en säkerhet i att vara gift. Be honom definiera dyrt - vi har runt 35-40 gäster och ligger en bra bit (än så länge) under 10 000 kronor.

    För gammal blir man aldrig för att dela kärlek med sin käresta.

    Och jag håller med Förlovadflicka, vad är det med alla män som är så här ? Dina känslor och dina val är viktiga. Vill han att du ska gå besviken genom hela livet. Man måste inte skuldsätta sig eller förnedra sig med möhippor och sånt.

    Om man ska gå på tråkigare saker så är det inte omöjligt att skilja sig nuförtiden och inte är det någon dödssynd som det var för ett gäng år sedan.

    Hoppas att det löser sig gumman, det är du värd :D

  • himeko81

    Generellt då .. så är det ju så att många män är rädda för äktenskap eftersom man hamnar i kedjor och "game over" och vad det nu kan vara. Finns ju oändliga mängder skämt om "stackars" män.
    Det är tråkigt att de ser äktenskap på det sättet - att de vill vara fria, inte vill gifta sig och dessutom alltid kunna dra när det passar.
    Jag och min sambo kände ganska snabbt att de här var det rätta och därför ville dela på allt. Vi såg också den lagliga aspekten på det då vi både kommer från ""finare"" hem och inte vill ha en Stieg Larsson-situation.

  • himeko81




    Det var den här typen jag menade med "game over" ... ännu pinsammare är killar som går runt med sådana här t-shirts.

Svar på tråden Jag kommer nog aldrig få gifta mig =(