Inlägg från: loluna |Visa alla inlägg
  • loluna

    Besviken på Allt om Bröllops läsarbröllop

    Jag blev faktiskt också lite ledsen när jag läste tidningen. Det stod ingenting om "förälskade blickar" utan snarare om designklänningar :(
    1,5 miljoner!!!!!! Varifrån får folk pengarna??? Samma sak när det står "budget:hemligt"...tja, inte kan det handla om 10000kr?
    Bröllopskoordinator, det låter som rena USA.
    Jag håller med, jag är också besviken.

  • loluna

    Jag skickade länken till tidningen...tänkte att det kunder vara nyttigt för dem att läsa...

  • loluna
    MrsT2011 skrev 2011-02-18 20:11:57 följande:
    Word!!
    håller med!
  • loluna

    Får de som är med i tidningen något förutom äran, förresten? Någon som vet?

  • loluna

    Hej!
    Fick svaret från tidningen:
    "Tack för ditt email Irina, det är alltid bra för oss att få feedback. Både positiv och negativ. Vi tar åt oss av kritiken och ska fortsätta vår strävan att göra Sveriges bästa Bröllopstidning.


     


     


    Med vänliga hälsningar /


    Best regards


      


    Jens Christiansen


    Förlagschef  / Publisher-IPG

     


  • loluna

    "23juli2011" - jag tror att TS menade att genomsnittsbröllop brukar kosta runt 100.000 kr, och man kan inte läsa om ett enda sådant bröllop i tidningen.

    Och visst ska man försöka förverkliga sina drömmar och allt handlar om prioriteringarar, MEN ... "Lön på 42k"... jag kan bara säga att jag inte tror att många på BT tjänar så pass mycket (jag brukar få ut en fjärdedel av din lön med mitt vårdyrke och en son med immunbrist då jag VABBar halva tiden). Skulle vi spara ihop 600.000kr så skulle vi gifta oss i pensionsåldern :)

    "Jag har beställt  inbjudan för 12.000 spänn (30 st)." Tyvärr får jag en känsla av att "det perfekta bröllopet får kosta"  och ... jag blir lite ledsen, för det handlar om människor som gifter sig och inte om pengarna man lägger på bröllopet.

    Men, som sagt, jag tror att tråden handlade om att man efterlyste "genomsnittliga" bröllop med praktiska handfasta tips, och inte om vad man vill göra med sina pengar.

    Jag fördömer ingen, utan bara försöker uttrycka min tankar, så hoppas att ingen blir sårad av mina ord.

    Lycka till till alla!

Svar på tråden Besviken på Allt om Bröllops läsarbröllop