Inlägg från: LisaEleonor |Visa alla inlägg
  • LisaEleonor

    Brosch Bukett :)

    Uj, jag blev lite såld när jag såg bilderna här. Bara en fråga, på etsy, fanns det hela buketter där eller enbart brocher? Jag hittade inga buketter, men jag kanske inte letade tillräckligt.

  • LisaEleonor

    Vi har lila som färgtema och jag hittade de här två . Tycker nog den sista är finast. Men kortet på den första gillar jag.



  • LisaEleonor

    Ja, försöker hitta något annat ställe att köpa såna på. Helst i Sverige, men det enda jag får fram på google är trådar som den här.

  • LisaEleonor

    Jag funderar lite på om det går att göra en såndär bukett själv. Är hyfsat händig så det borde inte vara ett problem.

    Men jag funderar lite på vilken bas man ska ha. Funderar lite på att göra en tygboll och stoppa med stoppning, en sådan borde det gå att fästa det mesta på. Vad tror ni? Sedan tillkommer ju problemet vart man köper broscher. Tror jag kan göra tygblommor själv, men risken blir att det ändå blir dyrare än att köpa en bukett...

  • LisaEleonor
    Oonah skrev 2011-02-21 20:59:43 följande:
    Jag håller på att bygga min egen. Så här ser den ut hittills, provisoriskt ihopsatt, än så länge. Glad


    Har fäst najtråd i varje brosch och satt ihop som en vanligt bukett. Fyller ut med mindre broscher underifrån för att täppa till hål.

     Billig blir den ju inte, men.. =)
    - May everything beautiful and best be condensed into this Email. I sincerely wish you happiness, cheerfulness and success.
    Wow =) Vad fin. Vart hittade du såna där blommor? De var jättetuffa. Jag var mer inne på tygblommor annars, men det där var snyggt =)
  • LisaEleonor

    Var inne på panduro idag. De har massa fina pärlor på pinnar (de heter ju säkert något finare), blommor, fjärilar och stenar som dekorationer. Var nära på att jag köpte massor redan. Men jag ska nog träna på att sy tygblommor först, så att de blir riktigt bra.

    Funderar lite på att köpa stora knappar och smycken också, och ta bort kedjan eller öglan i örhängen. De är ju ofta den formen som skulle kunna gå för en brosch.

Svar på tråden Brosch Bukett :)