• sandis1977

    Ska ni åka iväg efter bröllopet? Var då?

    Själv kommer vi inte lyxa till det i Karibien på tu man hand.

    Det blir all inclusive i Turkiet. Side, någon form av spa resort har jag bokat. Tillsammans med våra tre barn och faktiskt skulle jag inte vilja ha det på annat vis.

    Någon som varit i Side? Bra dåligt?
    Och var ska ni åka?

  • Svar på tråden Ska ni åka iväg efter bröllopet? Var då?
  • Olga

    Har varit i Side i april förra året, genom Nazar all inclusive med. Va väldigt fin hotell men utflykter va ok...inget wow upplevelse där.... tog en tur till moské, guldfabriken och läderfabriken...by the way...man trodde när de säger fabrik att man ska åka till fabrik där man ser hur dem gör saker men nej....det va exclusiva affärer med fruktansvärt dyra smycken och ovanliga diamanter som det finns inte ens att köpa här i Sverige....men det de va så dyra...samma med läderfabriken va riktigt skinn alltihop men fejk kända väskor, jackor osv. som kostade upp till 10 000kr!! De som vi tyckte va fint är att åka båt genom floden....eftersom i slutet kommer man till havet....så det är en strand i mitten och på ena sidan är flod och på andra sidan är hav...ganska cool...man kan välja typ var man vill bada....hehehehVi tog väldigt många spa behandlingar....ni måste prova hamam.... hellt underbart...och ta den innan ni börjar sola för att bränner ni er i solen och sen skrubbar de är....ja det gör ONT!!!

    Ta inte åch ät bara på hotellet, för att det är ganska europeisk mat...utan åk till Kebab gatan där finns minst 40st olika sorter kebab....såå gott

    Lycka till!!!

  • sandis1977

    Okej, vi skippar fabrikerna :)
    Båten på floden lät riktigt mysigt, det får man inte missa, likaså ska vi ge oss ut och prova den turkiska goda maten.
    Exakt vad är hamam?

  • Olga

    man ligger i ett rum på oktogon format bord av marmor...va iaf på hotellet så där de häller vatten på en masserar skrubbar, täcker en med skumm....som lyxig peeling....såå himla skönt..men pga av skrubbande kan det göra ont om man gör det efter man har bränt sig....gör det innan då får man finare solbränna med!Skrattande

  • sandis1977

    Jag förstår.


    Det får man testa. Hur avklädd är man, eller ska jag säga hur mycket får man ha på sig?
    Är inte så bekväm ens i bikini..

  • sandis1977

    Då ska jag prova.


    Har ju tänkt mig vara i mitt livs form till bröllopet :)

  • Oberon

    Hammam är underbart.


    Vi skippar romantiken och smiter till Las Vegas i 6 nätter :)


    Kanske inte så romantiskt men det var ett pris jag hade innestående och vi kommer kombinera det med turer till Grand Canyon och så, så lite egentid får vi i alla fall.

Svar på tråden Ska ni åka iväg efter bröllopet? Var då?